Quantcast
Till salu inom: ”

kräftmjärdar kräftburar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

FISKE

Skåne län
FISKE

Skåne län
FISKE

Skåne län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Utförsäljning av kvarvarande kräftmjärdar, burar pga platsbrist! Alla priser är hämtpriser i affären och valfritt antal ! Mjärde modell XL med flyktöppning 28mm! mått 60x30, gavel öppning! Hämtpris: Nu 35:-/st Nr 3 från höger! Mjärde modell XXL med flyktöppning 28mm! Mått minst 60x34, gavel öppning! Hämtpris Nu 37:-/st. Nr 4 från höger! Billigare kan det inte bli!! Först till kvarn!
Den klassiska fyrkantiga kräftmjärden. Byggd på stålstomme med smutsavisande polyesternät med betespåse. Den stora ingången gör buren till en av de effektivaste burarna på marknaden. Storlek 60x40x18 cm. Tack vare direktimport från kinesiska fabriker kan vi hålla det låga priset. Vi har ett flertal olika kräftburar och har nu pressat priserna ännu mer.. Besök gärna www.danielsskaldjursgrossist.se Vi finns i Jönköping och skickar burar i hela landet.
11 st kräftburar/kräftmjärdar. 200kr
Jag har 10 st kräftburar / kräftmjärdar att sälja. De är enkla att fälla ihop för transport och har en stor säkerhetsnål i centrum av varje bur för att agna bete på. Jag har fiskat med dem två säsonger. 450 kr för alla tio. Ring eller mejla Ola
Begagnade kräftmjärdar typ Agust, delbara i blå plast, 20-40 st i bra skick köpes.