Quantcast
Till salu inom: ”

kräftburar säljes

FISKE

Skåne län
FISKE

Skåne län
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Våra populära kräftburar har nu kommit i lager igen. 2 st flyktöppningar så de är godkända för bl.a Vättern pris för 10 st 590:- passa på innan de tar slut, som förra året. Märke: Kräftburar Passa på innan de tar slut Modell: även postorder vill du veta mer ring örebro på 019-278000 eller maila till mikael@marinfritid.com. Märke: Kräftburar Passa på innan de tar slut Modell: ,
En bur i en kvalitet som är mycket ovanlig och helt underhållsfri. Tvådelat och i stål som ej rostar och givetvis aldrig trasslar sig. En proffsbur till kampanjpris. Mycket lätt att plocka ur kräfterna. Du kan beställa via vår hemsida www.vildsvin.se eller besöka oss i vår butik i Åsljunga(Skåne). Öppettider Måndag-Fredag kl 10-18, Lördagar kl 10-14. Webbutiken är öppen dygnet runt. Du kan även beställa via telefon, numret är 0435-46 05 30. Vi skickar över hela Sverige samt övriga Norden.
Stort parti med kräftburar har precis anlänt på Marin och fritid i Karlstad. vid köp av en bur 59kr/st Vid köp av 6 burar - 49kr/st vid köp av 12 burar - 39kr/st flyt boj till kräftburarna 39kr/st är du intresserad? ring - 054-85 01 71 eller maila - simonj@marinfritid.com . Märke: kräftburar Modell: till kanon pris!!
Nu kan vi åter erbjuda våra eftefrågade havskräftburar för endast 299:-/st inkl.moms. (Obs! Fungerar även utmärkt för insjöfiske) KAMPANJPRIS! Vid köp av kräftburspaket, bestående av 6st kammarburar så skickar vi även med en 72m lång, färdigsplitsad länklina till burarna. (ordinarie pris 140:-) Pris: 6st burar + länklina = 1800:- inkl.moms Välkommen med din beställning! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Kräftburar 40st! 30st är av bra kvalite och 10st vid lite sämre. Öppningar till tömning är av snörnings typ. Det finns ej någon lina och flöte på alla. Finns bara på hälften, längden är 40cm och höjd ca 27cm. 20kr för dom bra och 15kr för dom lite sämre. Billigare om man tar alla och vid en snabb affär. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.