Quantcast
Till salu inom: ”

kraftiga luftpistoler 5.5mm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Gardiner

Trelleborg
Gardiner

Trelleborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Luftpistol Hatsan 25 Supercharger, en av de kraftigaste fjäderpistolerna som finns på den svenska marknaden och som erbjuder maximal licensfri energi, 10Joule. För att kontrollera den, för en luftpistol, höga effekten har Supercharger försetts med en rekylabsorberande konstruktion (XRS) och Hatsans trevliga QT-avtryck. Quattro Trigger är ett kraftigt uppbyggt tvåstegs-system som erbjuder minimalt släp. Pipan är gängad i 1/2 UNF och för lättare omladdning medföljer en pipförlängare i aluminium. Luftpistolen har urfrästa 11mm kilspår för montage av kikarsikte/rödpunkt. Hatsan 25 Supercharger är en luftpistol som sticker ut! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej ska nu sälja luftpistolen av märke Hatsan 25 Superchadger 5,5mm som är i ny skick använd ett få tal gånger in köpt i slutet av 2013 Lite info: Hatsan 25 Supercharger är en av de kraftigaste fjäderpistolerna och erbjuder maximal licensfri energi, 10Joule. För att kontrollera den, för en luftpistol, höga effekten har Supercharger försetts med en rekylabsorberande konstruktion (XRS) och Hatsans trevliga QT-avtryck. Quattro Trigger är ett kraftigt uppbyggt tvåstegs-system som erbjuder minimalt släp. Pipan är gängad i 1/2 UNF och för lättare omladdning medföljer en pipförlängare i aluminium. Pistolen har urfrästa 11mm kilspår för montage av kikarsikte/rödpunkt. Prutat och klart! Ring eller sms:a för jag kollar sällan mailen!! Talar endast SVENSKA!!!
Hej!! Säljer ett sprillans nytt hatson mod125 cal;5,5mm När jag köpte geväret så köpte jag även till en trim fjäder som gör att man kan komma upp i utgångshastigheter uppåt 380km/h och detta geväret är robust och byggt för att klara av detta!! Men OBS!! När man satt i fjädern så krävs att man har lisens på vapnet!!! Annars är det 18år som gäller för att äga geväret samt fjädern, Jag trodde att jag själv skulle klara att byta fjäder men det visade sig att ja inte har rätt värktyg eller kunskap! Så geväret är delvis nedmonterat enligt bild,men alla delar finns och allt är som nytt, har även en sprängskiss på geväret som följer med! Jag vet att jag betalade ca 2400kr för gevär och fjäder, Sen har ja även ett sprillans nyt kikarsikte Walter zf 3-9x44 som ja köpte för 1000kr Priside ? Kom med ett seriöst bud på sakerna eller nått att byta med..kanske fiskesaker,luftpistol,co2 eller jaktkniv. Radiostyrda bilar,båtar... Sakerna är som sagt nya och inget jag ger bort så inga skambud tack!' Hämtas med fördel i Jönköping! Kan skickas mot postförskott men då ska frakten vara förbetald. Eller hela summan på kontot +frakt innan de skickas!! OBS !! 18år krävs för att få köpa det!! Sen om ni själva väljer att sätta i den kraftigare fjädern så måste man skaffa lisens på bössan!!! Levereras i sina original förpackningar!
En minst sagt trevlig Luftpistol som levereras i en lite kraftigare kaliber 5,5mm ( .22 ) , mycket bra tryck i denna pistol i sitt originalutförande... Pistolen är mycket enkel att meka med och komplettera upp med div. tillbehör om man så vill! Skjuter med bästa precision med samtlig ammunition från Crosman som jag har inne i butiken! Ta en titt... Finns MYCKET trevliga saker där inne..... Allt för den skjutglade.... ! Kolsyredriven pistol i kaliber 5,5mm. Crosman 2240 är en oerhört populär modell, inte minst bland många luftvapenentusiaster. Problemfri och en mycket lätt mekad konstruktion som levererar fin precision och massor av skjutglädje. Att pistolen inte är semi-automatisk gör att utgångshastigheten kan vara hög utan att vara licensbelagd (138m/s). Vikt 820g Totallängd 280mm Kaliber 5,5mm, .22 Mekanism Bolt Action Drivning CO2 Utgångshastighet 138m/s Anslagsenergi 10J Pip-typ Räfflad Pip-längd 190,5 mm, 7,5" Rekommenderad ammunition: all Crosman ammunition... Kil-spår Nej, finns tillbehör ( FP1245 ) om man vill montera kikarsikte/rödpunktssikte Riktmedel Ställbart öppet riktmedel Receiver Metall Manual Ja Konstruktion Metall Finesser Anatomisk syntetkolv 18-Års Åldersgräns tillämpas för alla luftvapen som jag saluför! Välkommen in i min nyöppnade butik på nätet! JagaMera Skogshagens Jakt&Skytte kan erbjuda er ett av Sveriges största utbud av luftvapen, Jakt knivar mm. samt ett ständigt ökande sortiment på kvalitativa jakt & skytte-tillbehör till trevliga förmånliga priser! Gör ett besök in på webb-butiken..... Trevliga priser, riktigt bra produkter, samt kännedom och kunskap om de produkter jag säljer! Följ länken eller gå in på www.jagamera.se Den lilla kundvänliga butiken på nätet, med det stora utbudet & den rätta servicekänslan! Skickar dagligen försändelser inom hela Sverige! En säker och smidig webb butik att göra dina inköp från! Nu även med kostnadsfria faktura utskick samt möjlighet till delbetalning upp till 24 månader! Webb-Shoppen är öppen dygnet runt! Välkomna/Håkan... För en personlig service samt telefonbeställning når ni mig på bifogat tel.nr uppe till höger här inne!(Klicka på visa nummer) Frågor mm. via mejl går även bra, se bifogad mejl-adress uppe till höger här inne! ( Klicka på Mejla )
Säljer nu del av min samling, samtliga av produkterna är så gott som nya och oanvända förutom en klassiker. I övrigt skjuter jag med andra o dessa har utgjort prydnad. Alla kommer i sina orginalförpackningar med tillbehör. 1. Luftgevär pump, 4.5 mm diabolakulor. Kommer med gevärsväska. 600kr. 2. Marksman. Amerikansk klassiker från 50-60 tal då man gjorde vapen som skulle likna äkta vara så gott som möjligt, eftersom de var till barn och barn fick inte ha riktiga vapen. Fjäderdriven, stål rundkulor och diabolakulor, fungerar fortfarande felfrit. 800kr. 3. Hatsan 25, pumpdriven, 4,5 mm diabolakulor, räfflad pipa, en av de populäraste och kraftigaste på marknaden just nu, 185 m/s utgångshastighet. 850kr. 4. Crosman C41. CO2 driven, 4,5 mm stålkulor, på gränsen till oanvänd och ny. 950kr. 5. Crosman 2240. CO2 driven, 5,5 mm diversediabolakulor, elak luftpistol med kraft i. 800kr. 6. Smith & Wesson. Revolver, CO2 driven, 4.5 mm stålkulor. 650kr. Informationen från min sida om just vapnen är begränsad eftersom ni kan läsa er till allt på nätet vad avser prestanda. Alla kommer i sina orginalförpackningar med tillbehör. För frågor om nuvarande kvalité och status på varorna så tveka inte på att mejla eller messa. Mvh Soco