Quantcast
Till salu inom: ”

kraftstationer till salu säljes

CANIMUS
F

Tidigare annonser till salu

Apple Mac Pro 1.1 Med dubbla Intel Xeon Dual-Core 2.66Ghz processorer. 5 GB RAM Geforce 7600GT 250GB HDD och 20" Apple Cinema display Rejäl kraftstation för Dig som jobbar mycket med bilder & grafik. Jag kan leverera den inom NV-skåne, om Du har svårt att ordna med transport. Men glöm att jag skickar den, det är väldigt tunga och ömtåliga prylar. Kom och testa den om du är osäker.
Denna juvel är en riktig kraftstation som orkar med det mesta. Den har drivit ett 5.1 system med Bowers & Wilkins CM9, CMC2 & DS3 riktigt bra. Förstärkarens effekt ligger på 140watt i 8ohm RMS. Det finns HDMI-ingångar så det räcker för de flesta (4in/2ut, ver.1.3a) perfekt för kombinerad tv-skräm + projektor. Denna reciever var även den första och enda från Denon med Wi-Fi, men funkar även med trådat nätverk. Nätverksfunktionen har stöd för webbradio och musikstreaming från lokala datorer/NAS.…   Läs hela
Jämtkraft. 1 uppl. 1989. 251 s. Inbunden. Förlagets dek. kartonnage med pärm- och ryggtitel i silver. 25x18cm. 735 gram. Gott skick. Skyddsomslaget helt men något nött. Ur omslagstexten: AV EGEN KRAFT låter oss följa Jämtkrafts hundraåriga historia från företagets första början i Östersund till dagens omfattande verksamhet. I boken berättas om de bygdebolag och elföreningar som spred elektriciteten på landsbygden och om arbetet med att bygga upp och underhålla kraftstationer och ledningsnät. Vi möter människor som gläds över att ha fått elström, som berättar om de förändringar i vardagslivet som följde i elektricitetens spår, och om de underverk människor kan åstadkomma AV EGEN KRAFT.
Se flera bilder. Jämtkraft. 1 uppl. 1989. 253 s. Inbunden. Förlagets blå skinnimiterade kartonnage med pärmprägling och ryggtitel i silver. 25x17,5cm. 740 gram. Mycket gott skick. Skyddsomslaget är nött men helt, se foto. Ur omslagstexten: AV EGEN KRAFT låter oss följa Jämtkrafts hundraåriga historia från företagets första början i Östersund till dagens omfattande verksamhet. I boken berättas om de bygdebolag och elföreningar som spred elektriciteten på landsbygden och om arbetet med att bygga upp och underhålla kraftstationer och ledningsverk. Vi möter människor som gläds över att ha fått elström, som berättar om de förändringar i vardagslivet som följde i elektricitetens spår och om de underverk människor kan åstadkomma AV EGEN KRAFT .
Två boningshus; * Lilla - 3 rum o kök Stora - 7 rum o kök, fristående tvättstuga med bastu och förråd. * Ett fullt utrustat snickeri med en mekanisk verkstadsdel. * Kraftstation med 2 st. francisturbiner. Årsproduktion ca 180 000 kWh * Nyprojekterad kraftstation med gällande vattendom för en beräknad årsproduktion på 1 GWH. För information och fler bilder kontakta: Sven-Erik Vänneå, Trälshult 24, 31020 KNÄRED 0430 52074 / 0701 441213 kvarn.backen@yahoo.se