Quantcast
Till salu inom: ”

krk rokit 5 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

vxt8

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljes som par, perfekt för dig som tänker börja på en hemstudio. Mycket bra högtalare jämfört med annat i samma prisklass. Bra bastryck för att vara så små högtalare. Aktiva med förstärkare på 30w för lägre frekvenser och 15w för de högre frekvenserna. Frekvensomfång 53Hz - 20kHz, ingångar: balanserad tele och XLR eller obalanserad med RCA/phonokontakt. Volymreglage samt högfrekvensjustering. Nypris strax under 3000 för ett par. För mer information/tekniska detaljer kolla in KRKs hemsida: http://www.krksys.com/krk-studio-monitor-speakers/rokit/rokit-5.html Hämtas vid fridhemsplan.
Säljer ett par KRK RoKIT 5:or (generation 2) i absolut nyskick. Köpte de begagnade tidigare i veckan, men insåg till min förtvivlan att de inte får plats i min mikroskopiska studio :( Mer info: http://www.krksys.com/krk-studio-monitor-speakers/rokit/rokit-5.html Samma högtalare som i ovanstående länk, bara att de jag har till salu är härligt glanslackade i vitt. Pris kan diskuteras vid mycket snabb affär! Skickas endast mot förskottsbetalning. (Lånade bilder)
Hejsan! Säljer mina studiohögtalare då jag nu har dubbla uppsättningar. Fick nämligen ett par på köpet då jag köpte ett dj-set. Högtalarna är i absolut nyskick och endast spelade på max någon timme. De ger ifrån sig ett riktigt bra ljud trots sin storlek (B185xH276xD225). Manualer och strömsladdar följer naturligtvis med. Kartonger kan även fås med om så önskas. Vid en snabb och smidig affär kan jag även skicka med XLR- elr RCA-kablar. Vid intresse är det bara att skicka iväg ett mejl.
Jag säljer mina 2st KRK Rokit 5 högtalare (med inbyggda förstärkare) pga utomlandsflytt. Riktigt grymma högtalare om du inte känner till denna modell. Köptes 2012-04-24. Kvitto finns kvar. Högtalarna fungerar precis lika bra, och ser lika bra ut, som dom gjorde när jag köpte dom. Billigaste nypris idag är 2500kr, jag säljer för båda mina för totalt 1800kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu ska jag sälja mina KrK Rokit 5. Har inget annat än varit nöjd med mina krk. De låter naturligt och detaljerat. Funkar bra för musik lyssning och musik produktion. Nypris 2530 på 4sound. Bvsa. Jag jobbar bara kväll så jag nås lättast mitt på dagen. Eller annars via mail. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.