Till salu inom

"krk rokit 5 säljes"

Österåker
5 dagar

KRK Rokit 5 och högtalare s...

2 500 kr
Blocket.se
Kungälv
4 dagar

KRK Rokit RP5 RoKit G3

2 000 kr
Blocket.se
Örebro
4 dagar

Krk v8 aktiva högtalare.

3 000 kr
Blocket.se
Stockholm
1 år

Q Acoustics 3030i. Nya.

3 000 kr
Hifitorget.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Studio och scenutrustning  ·  Kungsholmen

KRK ROKIT 5 - Aktiva studiomonitorer

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Igår
Säljes som par, perfekt för dig som tänker börja på en hemstudio. Mycket bra högtalare jämfört med annat i samma prisklass. Bra bastryck för att vara så små högtalare. Aktiva med förstärkare på 30w för lägre frekvenser och 15w för de högre frekvenserna. Frekvensomfång 53Hz - 20kHz, ingångar: balanserad tele och XLR eller obalanserad med RCA/phonokontakt. Volymreglage samt högfrekvensjustering. Nypris strax under 3000 för ett par. För mer information/tekniska detaljer kolla in KRKs hemsida: http://www.krksys.com/krk-studio-monitor-speakers/rokit/rokit-5.html Hämtas vid fridhemsplan.
1 900 kr
Blocket.se

KRK RoKIT 5 RPG2 SE (vita)

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Säljer ett par KRK RoKIT 5:or (generation 2) i absolut nyskick. Köpte de begagnade tidigare i veckan, men insåg till min förtvivlan att de inte får plats i min mikroskopiska studio :( Mer info: http://www.krksys.com/krk-studio-monitor-speakers/rokit/rokit-5.html Samma högtalare som i ovanstående länk, bara att de jag har till salu är härligt glanslackade i vitt. Pris kan diskuteras vid mycket snabb affär! Skickas endast mot förskottsbetalning. (Lånade bilder)
1 600 kr
Blocket.se
Stereo och HIFI  ·  Stockholm

2st Rokit KRK 5 G2 Studiohögtalare

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Hejsan! Säljer mina studiohögtalare då jag nu har dubbla uppsättningar. Fick nämligen ett par på köpet då jag köpte ett dj-set. Högtalarna är i absolut nyskick och endast spelade på max någon timme. De ger ifrån sig ett riktigt bra ljud trots sin storlek (B185xH276xD225). Manualer och strömsladdar följer naturligtvis med. Kartonger kan även fås med om så önskas. Vid en snabb och smidig affär kan jag även skicka med XLR- elr RCA-kablar. Vid intresse är det bara att skicka iväg ett mejl.
2 000 kr
Blocket.se

KRK Rokit 5 Högtalare (2st)

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Jag säljer mina 2st KRK Rokit 5 högtalare (med inbyggda förstärkare) pga utomlandsflytt. Riktigt grymma högtalare om du inte känner till denna modell. Köptes 2012-04-24. Kvitto finns kvar. Högtalarna fungerar precis lika bra, och ser lika bra ut, som dom gjorde när jag köpte dom. Billigaste nypris idag är 2500kr, jag säljer för båda mina för totalt 1800kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 800 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholms län

KrK Rokit 5

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Nu ska jag sälja mina KrK Rokit 5. Har inget annat än varit nöjd med mina krk. De låter naturligt och detaljerat. Funkar bra för musik lyssning och musik produktion. Nypris 2530 på 4sound. Bvsa. Jag jobbar bara kväll så jag nås lättast mitt på dagen. Eller annars via mail. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 800 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj