Quantcast
Till salu inom: ”

krk rokit 5 säljes

Tidigare annonser till salu

Säljes som par, perfekt för dig som tänker börja på en hemstudio. Mycket bra högtalare jämfört med annat i samma prisklass. Bra bastryck för att vara så små högtalare. Aktiva med förstärkare på 30w för lägre frekvenser och 15w för de högre frekvenserna. Frekvensomfång 53Hz - 20kHz, ingångar: balanserad tele och XLR eller obalanserad med RCA/phonokontakt. Volymreglage samt högfrekvensjustering. Nypris strax under 3000 för ett par. För mer information/tekniska detaljer kolla in KRKs hemsida: http://www.krksys.com/krk-studio-monitor-speakers/rokit/rokit-5.html Hämtas vid fridhemsplan.
Jag säljer mina 2st KRK Rokit 5 högtalare (med inbyggda förstärkare) pga utomlandsflytt. Riktigt grymma högtalare om du inte känner till denna modell. Köptes 2012-04-24. Kvitto finns kvar. Högtalarna fungerar precis lika bra, och ser lika bra ut, som dom gjorde när jag köpte dom. Billigaste nypris idag är 2500kr, jag säljer för båda mina för totalt 1800kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu ska jag sälja mina KrK Rokit 5. Har inget annat än varit nöjd med mina krk. De låter naturligt och detaljerat. Funkar bra för musik lyssning och musik produktion. Nypris 2530 på 4sound. Bvsa. Jag jobbar bara kväll så jag nås lättast mitt på dagen. Eller annars via mail. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.