Quantcast
Till salu inom: ”

kruthorn säljes

Tidigare annonser till salu

Slaglåsgevär m/1855. Inköpt till Svenska flottan från Belgien 1855. Stämplat PJ Malherbe & Cie a Liege. Även några andra stämplar, t ex krona med ett W och nummer 2303 på både gevär och pipa, dvs originaluppsättning. Inklusive 2st bajonetter och 1st kruthorn med vacker fågeldekoration. Det finns fler bilder på stämplar och andra detaljer, hör av dig så skickar jag dom på mail. Kan ses antingen i Uppsala eller Stockholm (då jag jobbar där). 5000kr eller enligt ök. Mer information finns på http://www.sfhm.se/templates/pages/ArmeObjectPage____840.aspx?epslanguage=EN http://www.digitaltmuseum.se/things/gevr-m1855/S-AM/AM.024828
Slaglåsgevär kaliber .58, helt rostfri pipa. Mekanismen som ny, svansbulten perfekt i gängan. Bara att ladda och skjuta. Ny kultång, en handfull kulor, svartkrut laddstake och kruthorn medföljer. En introduktion i laddning, skytte och kulgjutning kan ordnas om önskas. Licensfri bössa från 1862 men man ska vara 18 år för att få köpa. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej säljer här en remington 1858, skicket är ok, lite sliten och har ett märke som ser ut som nån har försökt såga ett nytt spår i en skruv?, Men till det viktiga, den skjuter rakt och funkar som den ska. Har nyligen bytt nipplar. medföljer, väska, kruthorn, krut, kulor, förladdningar, piprensare och tändhattar. Säljer den för 12.000kr billigare vid snabb affär. för mer info maila/ring!