Quantcast
Till salu inom: ”

125 cross säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Är nu dags att sälja min cross då tiden inte längre räcker till... Det är en Yamaha yz125 som går bra och startar lätt. Har själv endast kört lite med den hemma på gården... Nytt bakdäck och skapligt nytt framdäck. Vevlager och div. andra lager skall enligt förra ägaren vara bytt innan jag köpte den. Pris: 8500kr Tyvärr ganska skitig på bilderna då jag inte hunnit ta nya bilder efter den senaste tvätten. Crossen finns 1 mil utanför Hyltebruk / Halland. Vid intresse Ring eller Maila! Mvh Niklas Edenholm
Tjenare! Nu ska jag sälja hojen pga köp av 250. Crossen går hur bra som helst och är lätt startad. Servad regelbundet Bytte lite saker förra sommarn: Drivpaket (kedja, fram och bak drev) Kolv (behandlad) Framdäck Kopling och gaswire + handtag. Finns kvitto på allt utom kolven. Framfälgn har en bungel men inge allvarligt. Måste ej bytas. Bakdäcket är ganska slitet men man kan lätt köra en säsong. Pris:17 000:- Prutad och klar! Ring eller maila för mer info.
Hejsan! Nu ska Volvon bort. Det är en Volvo 740 automat. Den är ganska risig i lacken och det finns rost på den. Den läcker bensin i motorutrymmet från en slang där, är ganska enkel att fixa och så saknar den batteri så den går inte att starta för tillfället. Den säljs som den står och det finns sommar och vinterdäck till bilen men är osäker på skick. Jag har säkert glömt att säga något men hör av dig om du har frågor. Jag kan tänka mig att byta den mot en cross 125 eller 250 Eller till högstbjudande. Kom med förslag. Inga skambud! Mvh Markus
har ett projekt som avstannat, alla motoria justerbara stag i bakvagnen förutom bärarmarna, powerflex subframe bussningar , justerbara caster stag fram från apex (nytt i kartong) apex kränghämmare som bara är upp packade, ksports coilovers. lite rostlagning kvar , höger bakskärm behöver riktas och vänster framskärm skulle behövts bytas. helt OK inredning saknas bagage matta avgasystemet sitter ej på och saknar slutburken. priset kan diskuteras ev. byte mot cross 125 eller 250 -00 och upp helst. ring sms eller mail för frågor !
Ska nu sälja min Volvo 244 cab. Den är reggad utan tak med öppningsbara dörrrar. Bes med 3st 2or. Hastighetsmätaren kvar att fixa. Motorn går bra och startar alltid. Lådan låter illa men följer med en 4växlad med OD. Rollad svart.(Dålig i lacken!) Fälgarna på bilden följer inte med. Har 17" med en trasig fälg som följer med. Borde gå att svetsa. BUD!! Ev byte Cross (minst 125) Kan ge pengar mellan. Ring för mer info.