Quantcast
Till salu inom: ”

ktm kåpor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Lampa

Falun
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu är det dags att sälja pärlan då jag ska skaffa sporthoj. Info: Komplett ifylld servicebok (Alltid service hos auktoriserad verkstad). 500 mils servicen gjordes förra året! Nytt bakdäck sitter på. 1-1 system, SC-Project (Höga dragningen samt svarta burken) SMC:ns lampa är monterad! Ändrat kugg fram till 15. (Org. kugg är 16) Vit-lackerade kåpor! Special beställda stickers ;). Cykeln är i toppskick!!! OBS: Tyvärr har jag inte bild på cykeln med 1-1 systemet på, klicka på denna länk för att se hur det ser ut, http://www.sc-project.com/ktm_690_e.htm B.V.S.A.
Hej, nu ska crossen säljas ! crossen är i fint skick och välservad med täta oljebyten, fräscha luftfilter och nytt oljefilter. sitter lite nya delar på den som *nybytt kolv *nya lager och packningar *nya bromsar fram och bak *nya däck fram och bak. sitter även ett hgs trimkrök och en boyseen quikshot acc pump på hojjen. vid snabb affär medföljer några luftfilter, 6 stycken oljefilter, bromsar fram och bak, massor med kåpor, kylar vingar, dekaler.m.m Bara att höra av sig om eventuella frågor!. crossen kan fraktas till norrköping den 17 augusti
säljer nu min ktm pga byte till 4 takt. det är en enduroreggad 02a,michelindäck som gått cirka 3 timmar nytt luftfilter nyrenoverad bakdämpare kvitto finns,kolv gått cirka 20 timmar startar alltid lätt,drevpaket har gått cirka 20 timmar har trelleborg isdäck är halvbra. plast är i bra skick ny växellådsolja,sitter en trimkrök på den vet dock inte fabrikat, går bra 49 hk ca.orginalböj och kåpa med framlampa finns ring för mer info..bvsa
hej. ska sälja min cross, det är en 450 ktm 08:a som har gått 86 timmar (timräknare) sedan den va ny. Cyklen har bara varit motionkörd. Kolven har gått 18 timmar. Olja och filter bytt efter var 7:e timme och luftfilter efter varje körning. drivpaketet är bra...både fram och bakdrev är nästan nytt.. fram och bakdäck är ok..nytt batteri och twinwall styre bytes i mitten av förra året. Jag har lite kåpor och plast...även orginal bakfjäder som följer med såklart.. Ring eller sms för mer info...har säkert glömt nått men de e bara att fråga.
Nu ska jag sälja min Ktm pga husrenovering. Den är mycket välskött och går riktigt bra! Jag är tredje ägaren. Första ägaren var ktm-mekaniker. Timräknare står på 98 timmar och det är orginaltimräknaren, som suttit på sedan start. Kolv är bytt vid 85 timmar. Bytt olja och filter var femte timme och luftfilter efter varje körning. Nytt batteri sedan 1 timme (elstart). Mekaniker har kollat ventilerna 2012-02-19. En uppsättning plast med vita kåpor, oljefilter, luftfilter, handskydd medföljer. Säljes till ett mycket bra pris. Har säkert glömt en massa, ring vid frågor. Skambud undanbedes.