Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha dt50r kåpor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Ska sälja moppen nu eftersom den stått still för länge nu och står ivägen för andra projekt... jag är första ägaren inköptes-09 på lillemans i lund. Den är helt orginal inget Trim o extra ploj alls. Har tvättat den regelbundet o smort allt rörligt. Har mest kört längre sträcker så inte massa start o stopande. kåpor är i fint skick inga stora störiga repor. Service är utförd på lillemans. Bra däck ca15mm bak ca 10mm fram. Går bra rent maskinelt inga missljud alls, Startar fint. info: Model: yamaha dt50r (crossdäck) År: 2007- uttagen-09 Mil: 280mil Färg: blå/vit Typ: eu-moppe Priset kan Diskuteras på plats vid Snabb Affär... Mer info så är de bara o maila/ringa.
Tja, har en yamaha dt50r- 99 som står just nu. Den har ingen el alls och bara kylarvingarna till kåpor. men den har ostrypt cdi-box, metrakit thrower rör och 2 hebo-sportluftfilter, 17,5mm dellortoförgasare. Just nu så bankar det i motorn men tror bara att det är en kolvring. men när den går så går den riktigt fort. Det dåliga är följande: inga kåpor, Den har ingen instrumentpanel, Elen, Bakdäcket och vevhuskåpan på vänstersida plus bankandet.. Men resten är i bra skick Du kan även få köpa hela moppen för 3000
Hej! skall nu sälja min Eu-moped då jag fått körkort. Mopeden är en Yamaha Dt50r årsmodell 2008, uttagen 2009. Jag är andra ägaren på mopeden sedan ny. Mopeden har gått 929 mil i skrivande stund, varav 600 mil har jag kört själv. Alltid stått i varmgarage. Sitter inflyttad skylt och en mini led baklampa på. Nummerskyltshållare samt backspegel fås med vid köp. Kåporna är lite solblekt och finns även ngn spricka och ngn fläck. För övrigt en väldigt bra och pålitlig moped. Prutning sker på plats. Nås lättast via telefon, smsa eller ring.
Hejsan! Jag har en Yamaha dt50r till salu. det är en 2004 års modell. Den är i jätte fint skick med nya kåpor så inga solblekningar! har gått ca 800mil. Det finns ett litet problem med den, den går igång men stänger av sig om man inte ger gas. Har kollat upp det och det är bara smuts i förgasaren och är lätt att fixa om man är lite händig. Eftersom detta problem finns säljer jag den för 6500kr. Mvh Anton
Säljer nu min Yamaha Dt50r årsmodell 2004. Den är i mycket fint skick, alla kåpor mm. är hela och fräscha som ni ser på bilderna. Display och blinkers funkar, digital mätare mm. Motorn går fint såväl sommar som vinter, mycket lättstartad. Jag har inte haft några problem med den och säljer den nu pga. bil. Den är trimmad men lätt att fixa och motorn går riktigt bra. Plus: Nytt framdäck med fint och rejält mönster i, bakdäck även de nytt men lite slitet. Ring vid intresse & frågor: 076-1871027, Victor.