Allt till salu inom "aerox kåpor"

Sortering:
Stockholm
2 år

Pioneer PD-S06 Cd spelare.

2 900 kr
Hifitorget.se
Butik Stockholm
12 år

Hyra släp och släpvagn

Hyrahyra.se
Norrbottens län
13 år

Släpvagn med kåpa uthyres

Hyrahyra.se
Stockholm
2 år

Hörlurar Sennheiser HD630vb

2 000 kr
Hifitorget.se
Butik Kalmar
13 år

Stina om... volym 2

Hyrahyra.se
Butik Stockholm
14 år

Hyra Skåpslägvagn

Hyrahyra.se

Tidigare annonser till salu

Mopeder  ·  Sandviken

Yamaha Aerox 05

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Tjenare jag ska nu sälja min Yamaha Aerox pga att den inte används! Jag är andra ägaren och har ägt den under sommaren 2011. Mopeden har självklart skönhetsfel, som repiga kåpor och liknande. Elen funkar fint, det enda som är lite krångligt är elstarten men den går igång på första kicken 9 av 10 gånger. Den går bra och felfritt i motorn! Jag vill ha 9000kr för denna Aerox och då skickar jag med alla originaldelar. B.V.S.A! För mer info och kontakt så kan ni maila, smsa eller ringa hela dagarna! Mvh Eric H.
9 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Blekinge län

Yamaha Aerox 04 EU

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Dags och sälja min fina Aerox. Det är en 04:a som har gått ca 650 mil. Jag har lackat vissa kåpor vita, bytt styre och handtag, nya blinkers mm. Mopeden är inte trimmad för tillfället det har suttit ett Stage 6 rör som man kan köpa till om man vill. Jag har lagt ut mycket tid och pengar på den så jag satte priset på 13 000 men med en smidig affär så är priset prutbart. Jag kollar inte mailen så ofta så det är bäst och ringa eller smsa om du är intreserad :)
13 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Skaraborg

Yamaha Aerox 07

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej, nu ska moppen bort pga körkort. Den är i mycket fint skick både motor & kåpor, inte en repa! Den har rullat 1100 mil med 2 två ägare. Ny bytt ljuddämpare pga katalysatorn gick sönder på den förra. Moppen är otrimmad gör ca 55 km/h. Om ni har frågor så är det bara att höra av sig, Kan nås varje dag efter 16:00 på mobil, annars är det bara att skicka iväg ett sms.
13 000 kr
Blocket.se

Aerox delar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Tjena! Jag har lite delar hemma som jag vill bli av med. 2 vevar( till liggande minarelli, aerox och neos): 500 kr/st En Dämpare: 300 kr En Aerox box: 300 kr Bromsok med slang osv nästan helt nytt: 500 kr 2 sett med aerox kåpor, priset kan diskuteras. Om bild önskas hör av er. Kollar mailen dagligen och ring gärna efter 14:00. Mvh Dennis Olsson
100 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Västerbottens län

Aerox kåpor

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Tjenare! jag hittade ett par kåpor i garaget som jag inte använder. det är 5 av 7 delar. Färgen är Metallic blå. kåporna är lite repiga och det är en spricka på en kåpa. kåpan med sprickan är den vänstra fotstöds-kåpan. men tanke på att det inte är ett fullt sett och de är lite slitna så säljer jag de billigt! Nya aerox metallic blå kåpor kostar ca 2500kr! jag vill ha bud på priset! ring mig helst på telefonen, kollar sällan min mail! MVH viktor
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj