Till salu inom

"kulturhus södermalm säljes"

Nynäshamn
Igår

Kopparlampa

1 500 kr
Blocket.se
Idag

Dubbelsäng

600 kr
Blocket.se
Igår

Klädhängaren

140 kr
Blocket.se
Igår

Matta, vardagsmatta

500 kr
Blocket.se
Gävle
Igår

Westin W4 Monsterstick

1 000 kr
Blocket.se
Igår

Designstolar 50/60 tal

700 kr
Blocket.se
Butik

STOCKHOLMSGÅRDAR

399 kr
NYTT Bokbörsen
Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hyresrätter  ·  Stockholm

1,5:a, 36kvm, Bondegatan 34, Östra Södermalm

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
Ljus och fin lägenhet i fastighet från 1938. Renoverad 2002. Lghten är mkt välplanerad, högt i tak och helt utan insyn då den ligger mitt emot kulturhus. Balkong och alla fönster mot gågata, dvs ingen biltrafik utanför. Fiskbensparkett i vardagsrum och stor hall. Kabeltv, hiss, tvättstuga i källaren med 2 stora maskiner, torktumlare, mangel och separat torkrum. Vindsförråd. Bostadsrättsförening bildad, men inget aktuellt köp i dagsläget. 36 kvm; 1,5a 1 tambur med inbyggda garderober (garderober räknas ej med i yta på kontraktet, är utöver 36 kvm) 1 större möblerbar hall 1 badrum med badkar 1 arbetsskök (dvs utan utrymme för sittplats, dock fullt utrustat kök m gasspis, kyl, frys, samt gott om förvaring) 1 matrum (används i dagsläget som sovrum) 1 vardagsrum 1 balkong
4 915 kr
Lägenhetsbyte.se

Delat boende i kulturhus med trädgård

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Röd träkåk med stor och lummig egen trädgård på södermalm. Det perfekta sommarboendet i Stockholm. Nära allt men ändå avskilt och fridfullt. Huset består av totalt 4 rum + kök och bad. Uthyres 1-2 rum samt delade gemensamma ytor. I första hand över sommaren, men eventuellt möjlighet till förlängning en bit in på hösten. Vi som bor här är en ensamstående mamma på 39 år och ett barn på ca 2 år samt vår katt. Jag söker en inneboende som är ansvarstagande och hänsynsfull. Barn inget hinder. Inneboendeavtal kommer att upprättas och en månads hyra betalas i deposition. Möjlighet till inflyttning omgående. Svar endast via mail, men lämna gärna ditt mobilnummer där.
0 kr
Blocket.se

Nyrenoverad lägenhet med påkostad design

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Belägen på vacker och fridfull gata i hjärtat av Södermalm. Fönster med utsikt över Vita Bergsparken, Sofiakyrkan och vackra kulturhus i en oas mitt i Stockholms innerstad, med närhet till trendiga restaurangkvarter. Lägenheten helrenoverades under 2011 med genomgående ekparkettgolv och ljusa färgval. För att boka visning till den här lägenheten och många andra fantastiska bostäder så registrerar ni er på www.residensportalen.se. Registrera dig nu och boka din visning redan idag! Bostads-ID: 1819
12 000 kr
Blocket.se
Hyresrätter  ·  Södermalm

2:a, 56kvm, Nytorget 4, Östra Södermalm

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
OBS Bytesprocess har inletts. Annonsen ligger kvar tills bytet är godkänt. 2 rum och kök. Ljus lägenhet. Ingen insyn. Takhöjd 2.80 Lång balkong, 9 m, som sträcker sig längs lägenhetens ena sida. Utsikt över Nytorget med kulturhus, Sofia kyrka och Vitabergsparken i fonden. 200 kr i elkostnad läggs på hyran. Möblerbar stor hall. Badrum med badkar och handdukstork. Kök med plats för 4-6 personer. Ny kyl och frys. Parkett i hall och vardagsrum. Klädkammare i sovrum och garderob i hallen. Flera tvättstugor, vindsförråd, cykelrum, garage i huset Önskar ej hyresrätt i bostadsrättsförening eller bv. Ej heller gasspis.
7 071 kr
Lägenhetsbyte.se

Vill du ha 2 st Br i byte?

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Vi vill byta till större Br. Idag har vi 2 st lägenheter, 59 kvm och 44 kvm i samma fastighet. Båda med utsikt mot kulturhus och sjöglimt. Kanske söker ni en mindre lägenhet, barnen har flyttat ut och kanske har ni dessutom behov av ytterligare en lägenhet till någon i familjen som söker bostad? Vi söker byte endast på Östra Södermalm. Välkomna att höra av er om ni är intresserade av att veta mer.
5 300 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj