Quantcast
Till salu inom: ”

kulturhus södermalm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

puderdosa

Stockholm
noter

Stockholm
retro

Stockholm
Taklampa

Stockholm
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ljus och fin lägenhet i fastighet från 1938. Renoverad 2002. Lghten är mkt välplanerad, högt i tak och helt utan insyn då den ligger mitt emot kulturhus. Balkong och alla fönster mot gågata, dvs ingen biltrafik utanför. Fiskbensparkett i vardagsrum och stor hall. Kabeltv, hiss, tvättstuga i källaren med 2 stora maskiner, torktumlare, mangel och separat torkrum. Vindsförråd. Bostadsrättsförening bildad, men inget aktuellt köp i dagsläget. 36 kvm; 1,5a 1 tambur med inbyggda garderober (garderober räknas ej med i yta på kontraktet, är utöver 36 kvm) 1 större möblerbar hall 1 badrum med badkar 1 arbetsskök (dvs utan utrymme för sittplats, dock fullt utrustat kök m gasspis, kyl, frys, samt gott om förvaring) 1 matrum (används i dagsläget som sovrum) 1 vardagsrum 1 balkong
Röd träkåk med stor och lummig egen trädgård på södermalm. Det perfekta sommarboendet i Stockholm. Nära allt men ändå avskilt och fridfullt. Huset består av totalt 4 rum + kök och bad. Uthyres 1-2 rum samt delade gemensamma ytor. I första hand över sommaren, men eventuellt möjlighet till förlängning en bit in på hösten. Vi som bor här är en ensamstående mamma på 39 år och ett barn på ca 2 år samt vår katt. Jag söker en inneboende som är ansvarstagande och hänsynsfull. Barn inget hinder. Inneboendeavtal kommer att upprättas och en månads hyra betalas i deposition. Möjlighet till inflyttning omgående. Svar endast via mail, men lämna gärna ditt mobilnummer där.
Belägen på vacker och fridfull gata i hjärtat av Södermalm. Fönster med utsikt över Vita Bergsparken, Sofiakyrkan och vackra kulturhus i en oas mitt i Stockholms innerstad, med närhet till trendiga restaurangkvarter. Lägenheten helrenoverades under 2011 med genomgående ekparkettgolv och ljusa färgval. För att boka visning till den här lägenheten och många andra fantastiska bostäder så registrerar ni er på www.residensportalen.se. Registrera dig nu och boka din visning redan idag! Bostads-ID: 1819
OBS Bytesprocess har inletts. Annonsen ligger kvar tills bytet är godkänt. 2 rum och kök. Ljus lägenhet. Ingen insyn. Takhöjd 2.80 Lång balkong, 9 m, som sträcker sig längs lägenhetens ena sida. Utsikt över Nytorget med kulturhus, Sofia kyrka och Vitabergsparken i fonden. 200 kr i elkostnad läggs på hyran. Möblerbar stor hall. Badrum med badkar och handdukstork. Kök med plats för 4-6 personer. Ny kyl och frys. Parkett i hall och vardagsrum. Klädkammare i sovrum och garderob i hallen. Flera tvättstugor, vindsförråd, cykelrum, garage i huset Önskar ej hyresrätt i bostadsrättsförening eller bv. Ej heller gasspis.
Vi vill byta till större Br. Idag har vi 2 st lägenheter, 59 kvm och 44 kvm i samma fastighet. Båda med utsikt mot kulturhus och sjöglimt. Kanske söker ni en mindre lägenhet, barnen har flyttat ut och kanske har ni dessutom behov av ytterligare en lägenhet till någon i familjen som söker bostad? Vi söker byte endast på Östra Södermalm. Välkomna att höra av er om ni är intresserade av att veta mer.