Till salu inom

"södra sandby hus till salu säljes"

Stockholm
Idag

1:a studentboende Stockholm

5 503 kr
Citiboard
Göteborg
Idag

2:a i Göteborg

6 364 kr
Citiboard
Butik Bromma
Igår

VidaXL Planteringsgabion up...

Blocket.se
Jönköping
Idag

Äldre Grythyttanstolar och...

Blocket.se
Norrköping
Idag

Trädgårdsmöbel

1 900 kr
Blocket.se
14 dagar

Hus/villa för 20.000 kr

3 333 kr
Findroommate.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hus i Södra Södra Sandby (Kall hyra)

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi vill hyra ut vår 1,5 plansvilla liggandes i barnvänligt område i Södra Sandby omedelbart. Huset är renoverat 2006 med ljusa, rymliga rum. Två sovrum på övanvåningen samt ett sällskapsrum och en toalet med dusch. På nedrevåningen finns det två sovrum, ett vardagsrum och ett badrum med badkar samt en gäst toalet. Tomten är ca 730 kvm och är lättskött. Vidbyggt med huset finns ett garage för en bil samt en garageuppfart. Hyran 12000 kr inklusive villaförsäkring. El, vatten och suphämtning tillkommer.
0 kr
Blocket.se

Skötsam familj söker bostad

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi är en familj med två vuxna och 2 barn på 4 och 6 år. Letar efter ett hus eller lägenhet att hyra en längre tid utanför Lund, helst i närheten av Södra Sandby eller Dalby. Vi har båda jobb och är ickerökare. Vi behöver ha minst 3 sovrum, helst 4. Bor nu i Helsingborg och flyttar till Lund runt juli-augusti. Har en stor 5:a som vi även kan tänka oss byta mot något liknade i Lund eller utanför. Ring eller mejla oss!
0 kr
Blocket.se

Hus i Södra Södra Sandby (Kall hyra)

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi vill hyra ut vår 1,5 plansvilla liggandes i barnvänligt område i Södra Sandby f.o.m. första September. Huset är renoverat 2006 med ljusa, rymliga rum. Två sovrum på övanvåningen samt ett sällskapsrum och en toalet med dusch. På nedrevåningen finns det två sovrum, ett vardagsrum och ett badrum med badkar samt en gäst toalet. Tomten är ca 730 kvm och är lättskött. Vidbyggt med huset finns ett garage för en bil samt en garageuppfart. Hyran 14000 kr (kall). El tillkommer.
0 kr
Blocket.se

Trevligt hus i Södra Sandby uthyres

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Trevlig 1 1/2-plansvilla med trädgård på lugnt område i S.Sandby uthyres tom 2012-06-15, med tillträde snarast. Möjlighet finns att hyra tom dec/jan (1 termin). Uthyres delvis möblerat. Boyta ca 157 m2 , varav tre stora sovrum. 2 st badrum. Nytt kök och vardagsrum med öppen planlösning. Närhet till Lund, Flyinge och Revinge med bra kommunikationsmöjligheter. Månadshyra 12 000 kr Kontakta Therese 0762009841
0 kr
Blocket.se

För den stora familjen

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Fint hus i centrala Södra Sandby. 5 sovrum och två stora rum att umgås i. Öppen spis och inhägnad trädgård med stor altan. Närhet till skola f-9 samt dagis. 5 min gång avstånd till buss som tar dig till Lund på 15 min. Perfekt för dig som jobbar på Sony, Max Lab, Max 4, eller Ideon. 10 000 kallhyra tillkommer kostnader för hemförsäkring, elförbrukning, uppvärmning(luft-vattenpump), sotning samt sophämtning. Uthyres omöblerad, Rökfritt, Djur kan diskuteras. Referenser behövs. Är ni intresserade ring mig. Mvh Nina Glebe
10 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj