Quantcast
Till salu inom: ”

lediga lokaler åsögatan södermalm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Det har blivit 4 bra kontorsplatser lediga på Pappas Nya Kontor, en ljus vindslokal med takfönster på Åsögatan. PNK ligger ett stenkast från Medborgarplatsen med stora fönster mot Skrapan, Åsögatan och en stor, grön innergård. Det finns kök, mötesrum med heltäckningsmatta och soffhörna. Vi som sitter här är en blandning av entreprenörer och frilansare inom allt från PR, journalistik och skateboarddesign till översättning, film och design. Det har blivit ett litet överskott på killar i lokalen och därför får tjejer just nu en gratis månad och reducerad hyra i ytterligare 6 månader, 2 500 kr + moms. Normalt ("killpris") är 2 900 kr + moms/plats/mån om du hyr i minst 6 månader. Det ingår trådlöst bredband, skrivbord, stol, delad skrivare och städning. Hör av dig och kom förbi! (kontorshotell kontorsrum kontorslokal frilansplats kontorsplats Söder Södermalm Sofo)
Det finns en kontorsplats ledig på Pappas Nya Kontor, en ljus vindslokal med takfönster på Åsögatan. PNK ligger ett stenkast från Medborgarplatsen med stora fönster mot Skrapan, Åsögatan och en stor, grön innergård. Det finns kök, mötesrum med heltäckningsmatta och soffhörna. Vi som sitter här är en blandning av entreprenörer och frilansare inom allt från PR, journalistik och skateboarddesign till översättning, film och design. Just nu finns en plats ledig från 17 mars to.m. 31 augusti 2014 för 2 000kr + moms/mån. (Normalt är 2 900 kr + moms/plats om du hyr i minst 6 månader.) Det ingår trådlöst bredband, skrivbord, stol, delad skrivare och städning. Mejla och boka in en tid för visning! (kontorshotell kontorsrum kontorslokal frilansplats kontorsplats Söder Södermalm Sofo)
Lediga tider i alla salar, både med parkett golv och kampsport matta! Vi på S.M.A.C kan erbjuda stora och fräscha träningslokaler centralt beläget i det mest attraktiva området på Södermalm i Stockholm. S.M.A.C har fyra fina salar som kan nyttjas för allt ifrån kampsport till dans och yoga m.m.! All typ av dans välkomnas så som salsa, samba, merengue, tango, lambada, magdans, balett och modern dans, även tävlingsdanser som exempelvis foxtrot, vals, bugg och rock'n rock m.m. Kampsporter som taekwondo, hapkido, kung-fu, karate, judo, jiu-jiutsu, brottning, boxing, krav maga, capoeira, thai boxing, kick-boxing, MMA m.m. passar perfekt i våra lokaler. Vi hyr även ut till andra idrotter och verksamheter, t.ex. yoga, meditation och kursverksamhet samt kick off och konferens. Lokalen är även optimal för träningsläger, repetitioner, privatlektioner samt möhippa och svensexa! LOKALEN: S.M.A.C har fyra salar på vardera ca. 130 m2, 105 m2, 100 m2 och 50 m2 som alla är utrustade med musikanläggning och speglar. Dessutom finns två fräscha omklädningsrum med åtta duschar samt två toaletter. Det finns också stora allmänna ytor med bord och bänkar för vistelse innan och efter träningstiderna! A-sal - ca 130 m2, med kampsport matta, vägg med speglar samt stänger. B-sal - ca 105 m2, med extra mjuk kampsport matta (speciellt bra för sporter med kast och liggande/ brottningsmoment) C-sal - ca 100 m2, med parkettgolv, balett stänger och speglar på två hela väggar. D-sal - ca 50 m2, med parkettgolv och spegelvägg. KONTAKT: Har du frågor eller är intresserad av att hyra lokalen - ring för mer information! Besök även vår hemsida för information om aktuellt utbud och fler bilder på lokalen: www.smac.se Du hittar oss på Åsögatan 153 (Buss 3, eller T - Medborgarplatsen) Telefon: 0707 - 85 48 28 0702 - 532 632 08 - 642 55 66
Ljus och trevlig vindslokal i denna kultbyggnad på Åsögatan. Lokalen är nyligen renoverad med gråmatta på golvet, platsbyggd förvaring och helkaklade wc. Lokalen håller genomgående hög standard och är fullt utrustad med kyla och fiber. Lokalen är ledig omgående. Parkering finns att hyra på gården. 1000kr/plats/mån. PARKERING Parkeringsplats. Går att hyra för 1 000 kr/mån. Hiss finns
Det finns ett ledigt rum för 2-3 personer på Pappas Nya, en kontorsgemenskap några minuters promenad från Medborgarplatsen. Rummet är på 13 kvm och passar bäst för 2-3 personer. Det har egen ingång från kontorets entré, stort fönster mot Åsögatan och frostade fönster mot rummen bredvid. Golvet är mörk parkett. Rummet hyrs ut med teakfärgade skrivbord och skrivbordsstolar plus ett låsbart skåp. Pappas Nya har en lokal på 185 kvm för pigga egenföretagare, frilansare och entreprenörer som håller på med PR, film, webutveckling, design, ekonomi, mode och kommunikation. Totalt finns 20 platser varav hälften i öppet kontorsrum och resten i 3 separata rum. Lokalen är ljus och luftig med stora fönster mot väst och norr. Det finns ett mysigt mötesrum med heltäckningsmatta och ett fullutrustat kök. Entrén har en soffhörna. Dessutom har kontoret tillgång till en jättestor, grön innergård. Läget är centralt på Åsögatan, mittemellan Sneakers'n'Stuff och Victoria-bion och runt hörnet från SATS och Skrapan. Hyran är normalt 7 500 kr + moms för 2 personer om ni hyr i minst 6 månader; 9 000 kr om ni är 3. Den som flyttar in i juni får reahyran 5 000/6 000 kr i tre månader. Det ingår bredband, skrivbord, stol, delad skrivare och städning. Kom gärna upp och titta! (kontorshotell kontorsrum kontorslokal frilansplatser)