Allt till salu inom "kursgårdar till salu"

Sortering:
Jävregården
Butik Norrbottens län
16 år

Jävregården

Hyrahyra.se
Kursgården
Butik

Kursgården

151 kr
NYTT Bokus
UltiMatum
Butik

UltiMatum

78 kr
NYTT Book Outlet
Svartstick
Butik

Svartstick

279 kr
NYTT Ginza
Svartstick
Butik

Svartstick

109 kr
NYTT Bokus
Svartstick
Butik

Svartstick

109 kr
NYTT Bokus
Visar sida 1 av 2

Tidigare annonser till salu

Mitt himmelska kramdjur

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 år
På kursgården Saligheten möts sju vilsna själar för att ge sig ut på en religiös safari. Det blir en bergochdalbaneåkning för deltagarna när de dras in i varandras andliga sökande. Alla bär på hemligheter. Frågor om liv och död ställs på sin spets allteftersom de avslöjas. Lite annat smått och gott avhandlas också, till exempel frågan om meningen med livet. Journalisten Wera är en av deltagarna, undercover. Hon såg annonsen i en liten butik: "Det sa klick direkt, i både journalisten och mitt civila jag. Min nos började darra som på en stövare. Inb. med sk.omsl. Alfabeta, 2007, 189 sid. Mycket gott skick.
90 kr
Bokbörsen.se
Charter  ·  Malmö

Yogaresa till underbara Toscana

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Unna dig en veckas Yogaretreat till det underbara Toscana. Du får en vecka fylld av yoga och utflykter i de vackra omgivningarna. Vi bor på en kursgård högt belägen med en hänförande utsikt. Kursgårdens värdar tar väl hand om oss och lagar mat med råvaror direkt från den egna kryddträdgården. Vår yogalärare är Jessica Mårtensson, en svenska som bor i Toscana sedan 30 år. Läs mer om vår Yogaresan på www.viaanima.se I priset ingår boende, alla måltider utom en lunch, en veckas yogakurs, transfer, svensktalande guide. Resan går att boka med flyg till ett pris fr 14.495kr
10 995 kr
Blocket.se
Kontor  ·  Ystad

Kontorsrum uthyres

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fredriksbergs kursgård, 8 km öster om Ystad, har nu ett kontorsrum om 20 m2 ledigt för årshyra. 1850 kr/månad. Värme, el, internet, viss kopieringsservice, vissa receptionstjänster, tillgång till gemensam cafeteria. Kursgården har förmiddagsfika, lunchservering, eftermiddagsfika samt möjlighet att ta beställningar i restaurangköket. Konfrerenslokaler från 2 - 100 personer. Perfekt för dig som har mindre företag och vill komma hemmaifrån, men ändå ha personer runt dig. Kursgården har åretrunt öppet, restaurang, konferensgäster, övernattning för 44 personer och åretrunt öppen camping.
0 kr
Blocket.se
Djurskötare  ·  Västernorrlands län

Lyckad Handling med Gerard O´Shea

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Intresserad av hundutställningar? Gerard O´Shea behöver troligen ingen närmare presentation - när det kommer till inspiration och blick för hur varje enskild hund ska presenteras på bästa sätt är han "one of a kind". Gerard har hjälpt tusentals hundägare hitta rätt väg att nå de stora framgångarna. Den 28-29 april är det dags får årets kurs, arrangerad av Kursgården HUNDraelvan i Näsåker. Vi laddar för en rolig helg med en härlig blandning av hundar & hundfolk! www.egetbevag.se
0 kr
Blocket.se
Djurskötare  ·  Västernorrlands län

Riktigt bra hundkurser

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
HUNDraelvan är en kursgård med brett utbud & högutbildade instruktörer. Små grupper, låga priser. Möjlighet till övernattning. Välkommen in i gemenskapen! I år blir det bl.a. seminarier om viltvård och nosarbete med SWDI. Handling med Gerard O´Shea. Klicker. Rallylydnad. Valpkurs. Äventyr / bevakning. Bollvallning. Agility. Lugnande signaler. Bulleläger. Och m y c k e t mer! http://egetbevag.dinstudio.se/text1_30.html Foto: Ottilia Hagelqvist.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj