Quantcast
Till salu inom: ”

motionscykel sittcykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Recumbentcykel i nästan nyskick. Mycket lite använd. Träning på recumbentcykel är mycket skonsamt för ryggen. Den passar därför utmärkt för rehebträning, för dig med ryggproblem och för träning under graviditet. Du klarar högre belastning utan att slita på kroppen pga den upprätta sittställningen. Image 3.4C är mycket kraftigt byggd och är lättanvänd med avancerade program för bl a fettförbränning och konditionsträning. Tydlig display för info och val av program. Pulsavkänning i handtagen. Utrustad med flaskhållare, "bokstöd", justerbar sits och pedalclips. Träna effektivt och bibehåll formen under vintern, rehab eller graviditeten. (Träningscykel, Motionscykel, Sittcykel, Recumbent)
Recumbentcykel i nästan nyskick. Mycket lite använd. Träning på recumbentcykel är mycket skonsamt för ryggen. Den passar därför utmärkt för rehebträning, för dig med ryggproblem och för träning under graviditet. Du klarar högre belastning utan att slita på kroppen pga den upprätta sittställningen. Image 3.4C är mycket kraftigt byggd och är lättanvänd med program för bl a fettförbränning och konditionsträning. Tydlig display för info och val av program. Pulsavkänning i handtagen. Utrustad med flaskhållare, "bokstöd", justerbar sits och pedalclips. Träna effektivt och bibehåll formen under rehab eller graviditeten. (Träningscykel, Motionscykel, Sittcykel, Recumbent)
Infiniti Fitness JR 950 - 12 st. träningsprogram - Handpulsmätare - Magnetmotstånd - Display med distans, hastighet, kaloriförbrukning, puls, RPM, tidtagarur, Watt - Mått (BxHxD) 520 × 1 070 × 1 500 mm - Vikt 40kg Inköpsdatum: 2007-06-14 Inköpspris: 4600 kr (kvitto finns) Har använts alldeles för lite så i stort sett nyskick. Fungerar felfritt.
Motionscykel av märket Schwinn säljes pga flytt. Modellen är liknande den på bilden, manuellt justerbart säte och motstånd. Batteridriven mätare för tid/hastighet etc finns och fungerar.
Motionscykel märke "Carl Lewis" En "sittcykel" för de som har svårt att sitta på en vanlig motionscykel. En liten repa i sitsen, inget som påverkar funktionen, därav priset. Mycket lättanvänd. Adapter och manual på engelska medföljer. Transport mått: Längd: 111Cm Bredd: 63Cm Höjd: 86Cm