Quantcast
Till salu inom: ”

låg sitthöjd moppe säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fin Mini Chopper 48cc årsmodell 2013 Går i 80 km/h men räknas som en 30 moppe mycket låg och tuff modell. Sitthöjd ca 50 cm. Några små skavanker som ett lyse bak och en fotpinne men den säljs i befintligt skick. Har stått still några månader då jag har en annan moppe också så det är läge att sälja denna nu. All el fungerar och är nydragen, nytt luftfilter , nytt batteri. Råkat köra i en spik så det är punktering, men det får ni fixa själva Bara seriösa köpare tack. Kom och titta innan ni försöker pruta. 5000:- är priset jag vill ha.
Samma som en Dominator fast med annan design. Mycket fint skick, har gått 1587 mil, billig att försäkra, lättkörd som en moppe, låg sitthöjd (845 mm), vikt 161 kg. Säljes pga sjukdom.
Yamaha NEOS DEN PERFEKTA PENDLAR MOPPEN Årsmodell: 2011 Mätarställning: 0 mil Färg: Svart,mm. Typ: Moped/EU-Moped Info: Automatisk växellåda, En av de mest attraktiva och lätthanterade skotermopederna har nu blivit ännu mer tilltalande i och med introduktionen av en ny sofistikerad 4-taktsmotor. Denna eleganta nya Neo´s ger ännu tystare, mjukare och mer ekonomiska prestanda - och du behöver bara tanka vanlig blyfri bensin. Denna EU-moped är utrustad med bränsleinsprutning vilket ger låga utsläpp och mycket bra driftsekonomi. Den nya 50-kubiks 4-taktsmotorn ger kraft genom hela registret och klarar även backar med två personer ombord. Neos 4-takt bibehåller sin användarvänliga karaktär. Låg vikt, låg sitthöjd, 12 tums hjul med bra grepp och automatisk transmission gör den enkel att köra och förtroendeingivande bromsar med 190 mm skivbroms fram och trumbroms bak. Den är utrustad med baggagekrok, LCD instrument med blå belysning och låsbart fack under sadeln med plats för en hjälm, allt klätt i en fräck, modern design. Vid mopedköp erbjuds paketpris på AM-utbildning, utvald hjälm & lås för 4995 kr. Mopeden kan levereras hem till din dörr inom hela Sverige mot fraktkostnad. Leveransservicen är givetvis utförd så att den är klar att köra direkt. Vi byter in Suzuki, TGB, Honda m.fl. Ring MopedCenter . www.mopedcenter.seSverige AB.Ring för mer informartion 0455 - 407 80
Fin -87a fzr renoverad och helt genomgången 2011 för 7500kr hos Oves motor. Billig förs 1600år helförs. 4800mil en klassiker i mkt fint skick. Låg sitthöjd och tyngdpunkt gör den lika lättkörd som en moppe, och den hänger lätt med dom nya hojarna. ev byte bil
Bild 1. Baotian City är en sportig moped med kaxig design. City utmärker sig genom att den är liten och smidig samtidigt som den är tillräckligt pigg och stark för att klara av både storstadspuls och nöjeskörning. Baotian City är utrustad med snygga 12-tums aluminiumfälgar, rejäl framlampa, tuffa backspeglar och ett sportigt avgasrör. Det finns bra utrymme för en passagerare och gott om plats under sitsen att packa i. Behöver man ytterligare utrymme finns det möjlighet att montera en toppbox. Pris 11995:- Bild 2. Kymco Super 8 II är inspirerad av sportmotorcyklar vilket syns på designen. Med 14-tums hjul på lättmetallfälg och en lång hjulbas blir körningen på denna moped ett rent nöje. Det är inte konstigt att Super 8 II har kommit att bli en stor favorit då den är precis så pigg och kraftfull som den ser ut att vara. De starka bromsarna, den smidiga dämpningen och den ettriga 2-taktsmotorn gör den svårslagen i sin klass. Den relativt låga sitthöjden på 785 mm gör dessutom att den passar utmärkt för de allra flesta förarna oavsett om man ska pendla eller åka för nöjes skull. Pris 16995 Bild 3. Baotian Basic blir ingen missnöjd med och den passar alla. Baotian Basic är Sveriges mest sålda moped sedan 2003. Förklaringen till framgången för denna modell är att den har en mycket hög kvalitet till ett väldigt lågt pris. Mopeden har goda förvaringsmöjligheter med pakethållare, sadelfack och handskfack. Med sin låga vikt är den dessutom mycket lättkörd. Pris 8995 Vi för hela sortimentet från Vespa Derbi Piaggio. Vi servar och har reservdelar till din Moppe från Baotian eller Kymco Vespa Derbi Piaggio. Vi erbjuder även bilservice och däckhotell (från750:-) Basservice från 1495:- Se mer på vår hemsida. Vi är oberoende märkesspecialister för BMW och MB Välkommen till oss på Fyrisvallsgatan 26 (i Börjetull, nära Nelins) Se våra tider mm på vår hemsida. Om företaget Bildelsimporten AB Oberoende märkesspecialist för BMW & MB Basservice från 1495:- Däckhotell från 750:- Däck AC-Service Broms Diagnostik mm. Vi fixar det mesta för dig, din bil och moppen! Vi säljer och servar mopeder och mopedbilar. Mopeder från Baotian, Kymco, Derbi, Piaggio, Gilera, Vespa. En bra bil ska ha bra delar!