Quantcast
Till salu inom: ”

långa sängar 220cm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F

Tidigare annonser till salu

Vår vackra handsmidda säng som vi själva designat och som gjorts av en smed i Roscommon på Irland säljer vi nu pga flytt. Sängen är svart och har en vacker huvudgavel . Den är mycket stadig och har en sängbotten av järnband i rutmönster. Botten och gavel kan skruvas isär. Mått 220 cm lång och 180 cm bred. Det finns ett par litten bord på var sin i kanten .tillsammans med 2 soltan madraser . pris; 2500 kr mobil: 0762978978
Ikeas supersköna soffa Göteborg säljes tyvärr pga flytt. Soffan har några år på nacken men är i bra skick. Klädseln som är mörkgrå är fullständigt hel. Hela klädseln går att ta av och tvätta. En underbar soffa att krypa upp i då den är extra djup. Går även utan problem att använda som säng för övernattande gäster med ett bäddmått på ca 100X200 cm. Soffan är 110 cm djup och 220 cm lång. Soffan har kostat ca 10 000 kr. Säljes för 1000 kr.
"På-plats-byggd" loftsäng med inbyggd led-belysning bortskänkes mot nedmontering söndag 1/9. Ingår gör även de två bokhyllor som fungerar som delvis bärande. Resårmadrass ingår ej. Sängen inkl. fallskydd är 265 cm hög men höjden kan enkelt justeras genom annan konstruktion än de höga hyllor som nu används. Loftsängen är 110 cm bred och 220 cm lång inkl. stege. Bäddmått 90 x 200 cm. Mot vägg är den både skruvad och limmad så jag gissar att handkraft kommer behövas... Finns på Bremerlyckan, Kalmar. Först till kvarn!