Quantcast
Till salu inom: ”

löpband intersport säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kofta/fleece

Nyköping
Asics löparsko

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ett nästan helt nytt Tunturi T40 löpband säljes för 11 000 eller högstbjudande. Bandet har endast körts ett 20-30 tal gånger och är mycket välskött. Det har också smörjts regelbundet med Tunturis egen olja. Bättre löpband har jag aldrig haft, det här är verkligen något helt annat än de billiga löpband som exempelvis finns på Intersport. Mer info om bandet finner du här: http://www.tunturi.com/products/item/9/t40/ Bandet säljes då vi flyttat till Spanien och nu även sålt vår bostad. Den som vill ha bandet kan enklast hämta det mellan den 28/2 och 1/3 då det är då som vi åker tillbaka till Sverige och tömmer bostaden. Om det är viktigt att hämta den tidigare, kan detta eventuellt ordnas, men inte senare. Observera att det här bandet är ett proffsband som inte går att lyfta för en person. Två starka kan klara av det, men för den som vill vara säker, är tre personer det bästa alternativet.
Är köpt i januari detta året. Köptes på Intersport för 3999:- Mitt pris 1800:-. Märke: Energetics löpband/powerwalk, funkar att gå på lika bra som att springa. Elektrisk med display för tid, distans, puls och olika program. Dvd skiva ingår. Längd: 150 cm. Bredd: 68 cm. Max hastighet: 14 km/h. Löpbandet väger 80 kg, och det finns hjul för att förenkla flytten och den går även att fälla ihop och ställa på höjden eller lägga under sängen. Intresserad? Ring eller maila!
Perfekta julklappen! Motionsband Attract Treadmill HMT-1030, inköpt i februari i år på Intersport. Använt högst 10 ggr. Tar liten plats, hopfällbart Stark motor, stabil konstruktion Hastighet 1- 12 km / h Variera lutningen; 0, 3 och 7% LCD skärm visar hastighet, tid, kaloriförbrukning och puls Fungerar utmärkt både för löpning, powerwalk eller vanlig promenad. Kvitto med tre års garanti finns + instruktionsbok. Köpt för 2995:-, säljes för 2200:-
Inköpt 27 november 2010 på Rusta därmed garanti kvar. I princip identiskt med Attract-bandet som säljs på bland annat Intersport. Varit mycket nöjd med detta band men ska byta upp mig till ett större och snabbare löpband. Nypris 2495:- Mitt pris 1750:- eller högstbjudande. Säljes i originalkartong.
Ett nästan oanvänt löpband.Stark motor.Bra kvalite`.Köpt på intersport. Olika banor.Tex en uppförs terräng..Kaloriräknare.Pulsmätare m.m. Smsa vid frågor.Eller ring.Läser sällan mejlen.