Quantcast
Till salu inom: ”

löpband maxfit säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer mitt löpband pga. brist på tid och pengar. Löpbandet är sparsamt använt och är väldigt bra för dig som vill ha ett mångfunktionellt löpband. Det finns program för olika träningspass, pulsmätare, nödstoppsfunktion, kalorimätare mm. Dessutom medföljer en garanti som löper ut den 9 februari 2012. Löpbandet fungerar utmärkt för mig och jag väger 85kg. Det är inga problem med för liten yta eller att motorn inte orkar. Det går att springa fort och bandet är stort och tillåter bekväma löpsteg.
Hej ska nu sälja mitt gångband som jag inte har någon användning för längre. Har simpel display med 4 olika snabbfaser. 4, 6, 8 eller 10 i hastighet. Det finns säkerhets stop. Märke: MaxFit Om du vill ha mer bilder och information om löpbandet, tveka inte att maila och fråga. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hemma gym säljes, bänkpress & benpress utan vikter, självdrivande löpband, motionscykel och maxfit maskin för magträning allt detta till ett bra pris. priset kan diskuteras
En tyst gående motordrivna löpband med rejäl yta att springa på gör att du kan ta ut stegen ordentligt. Reglerbar hastighet, 9 olika löpprogram samt mätning av distans, tid, hastighet, kaloriförbränning och puls. Mått 168x74 cm. Köpt för två år sen för 5000:-, sällan använt, funkar mycket bra som en ny.
Löpband i mycket bra skick och med följande funktioner: Distans,tid,hastighet,kalloriförbränning och puls. Löpbandet är försett med transporthjul för lätt förflyttning. Löpdelen kan fällas upp för att ta mindre plats då det inte används. Maxvikt på löparen är 110kg. Nypris: 5000kr-nu 2000kr.