Quantcast
Till salu inom: ”

lampa med vinglas säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

VITRINSKÅP i tre delar, på vänster sidan om den så kan man ha böcker eller andra saker och höger sidan om den så kan man ha vinglas o.s.v på den sidan kommer det en liten lampa och den är i bra skick. Pris:700kr jätte fint lampa som är antik model i jätte bra skick. Pris:300kr KÖKSSOFFA ANTIK FORUM model som är tillverkat med händerna. Pris:500KR ELEFANTPORSLIM i bra skick,mig kosta det 1200kr men min pris är 300kr har även andra saker att sälja som finns inte i annonsen men ring gärna och fråga efter de och SVARAR EJ via MAIL.
Snygg lampa med två svarta kåpor över lamporna och tre värmeljushållare i ek listen. Även 4st lasse åberg vinglas till salu. 150kr st.
Lampan till vänster 100:- Lampan till höger 75:- (behöver ny skärm för den har blivit blekt av solen.) 6 st svarta champagneglas 100:- 6 st svarta vinglas 100:- Finns att hämta på Hägerstensåsen.
Alde vattenburen värme, Golvvärme, Gasolugn, Köksfläkt, TV-antenn & TV-arm, Kylskåp Slim Tower 140 l, Vitrinskåp med 3 vinglas & 3 plastglas, Central LCD panel med styrning av lampor, värme och batteri & vatten info, Dimmrar, Indirekt belysning, Kassett toalett med dusch kabin, Stalldörr med mygnät, Utv. 230V/TV-antenn uttag, Friktionsdrag med inbyggd kultrycksvåg mm. 2 års fabriksgaranti & 5 års täthetsgaranti av Sveriges äldsta HOBBY handlare!