Quantcast
Till salu inom: ”

landsköldpadda säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer mina två honor, båda 11 år gamla. De är uppvuxna med rätt kost, Nutrobal, UV-ljus, utevistelse och vinterdvala. Vill gärna att de ska ha detta även hos den nya ägaren. Har lagt ägg en gång. Säljes endast tillsammans till rätt hem. Inga förkunskaper krävs bara du har viljan att lära dig att sköta dessa landsköldpaddor på rätt sätt. Jag kan hjälpa till mer råd så länge det behövs! Finns utanför Ljungby. Annonsen kvar = paddorna kvar! Pris för båda 3500:- POK
Vår landsköldpadda av arten Testudo graeca behöver ett nytt hem. Han är 16 cm över skölden och ca 8 år. Testudo graeca är "A-listad" och skänkes därför till en sann sköldpaddsvän som har tillräckligt med kunskap om skötsel och sköldpaddors boendemiljö. Han vill komma till ett hem där han får gå ute på sommaren och kanske även dvalas under vintern. Hör av er via mail och berätta gärna hur ni kan erbjuda ett lämpligt hem.
Nu har Leopardsköldpaddan Erik 3,5 år växt i från några av de andra i kullen och behöver en nytt eget hem. Han är ett praktexemplar av Geochelone Pardalis som de heter på latin., Äter perfekt, pigg, stark och social. Leopardsköldpaddan är en tålig och mycket trevlig ras. Du behöver inte vara någon expert men skall uppvisa skötselråd samt viljan att lära sig. Ett krav på det nya hemmet är ett seriöst öppet terrarie som Ni enkelt bygger själva. Svenkfödd från bromma zoo med intyg. Sköldpaddan är ca 19 cm lång. Välkomna. Inga byten.
Grekisk landsköldpadda - Testudo hermanni. Trulle är en fin hane på 7 år. Han har intyg. Vi säljer honom för vi känner att vi inte har tid för honom längre. Det viktigaste för oss är att han kommer till ett bra hem med kunskap. Hade varit kul om han kom till någon som har en hona så de kan bli ett par. Gärna där han kan få komma ut på somrarna.
Mot min egen vilja så måste jag sälja min snälla Sivert, för att jag har inte tid med han och jag ska flytta så då får han inte plats. Sivert är en snäll och han älskar att vandra ute på gräsmattan och han brukar även få gå lös inne och han har aldrig förstört något. Han älskar att ligga i solen och mysa eftersom han är en landsköldpadda. Jag vill ha 1000kr. Stort akvarium, skålar och lampa.

... eller prova att söka på tunisisk landsköldpadda