Quantcast
Till salu inom: ”

lastbil skrot resevdel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi köper och hämtar allt slags Järn och Metallskrot hos företag/privatpersoner. Exempel Järnskrot: balk,maskiner,plåt,lantbruksskrot, EL- motor m.m Exempel Metallskrot: Aluminium,mässing,koppar,rostfritt m.m Även storstädning av gårdar, lager m.m Vi hämtar med container, vi har alla modeller som är lämpliga för skrot. Vi tar även lastbilar, entreprenad-, industri- och lantbruksmaskiner. Kan även skära ned större objekt. Vi hämter din skrotbil och du får betald kontant på plats Hämtar även med kranbil.
Strängnäs Riv och Skrot AB köper alla sortes metaller hämtar på plats. Även Rivningar stora som små vi har en stor anlägning i strängnäs med både lastbilar lastväxlare med kran och släpar. Bandgrävare på ca 36 ton med klippsax för stora poster att riva. Vi har Containers från 6 m3 till 40m3 som vi även ställer ut på industrier Alla våra maskiner och kranar är besiktigade hoss SMP Ring oss gärna på 0152-193 00 070-254 88 89 M.V.H Ricky Lindqvist
Hej! Jag hämtar erat metallskrot kostnadsfritt. Bondskrot, lantbruksskrot, lastbilar, traktorer, skrot, skördetröskor, truckar, allt som är utav metall kostnadsfritt!! Köper katalysatorer för 300kr/styck (endast original kattar samt hela inuti).. Även handel med div annat såsom truckar. Har kranbil med lyftförmåga upp till 4,5 ton. Allt hämtas på plats och betalas kontant. Hör av er för mer info! Håller till i uddevalla med omnejd! (västra götaland). Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
6 gavlar 32 balkar. Med divers innehåll och resevdelar till lastbilar mm Svetstråd, kabel, koppar skrot Däcken ingår inte Objektet säljes till högstbjudande via onlineauktion på www.ps.nu Följ länken för mer info.
Lastbil skrot/resevdel