Allt till salu inom "alternativ till blocket"

Sortering:
Härjedalen
Idag

Hydrauliskt plogblad 3,20 m...

15 000 kr
Blocket.se
Kungsbacka
Idag

Hobby 495 UL Premium

240 000 kr
Blocket.se
Butik Helsingborg
Idag

Släpvagn, Brenderup Trevägs...

104 900 kr
Blocket.se
Butik Helsingborg
Idag

Släpvagn, Fogelsta L750U m...

30 900 kr
Blocket.se
Butik Helsingborg
Idag

Ny Släpvagn med nätgrind Br...

29 900 kr
Blocket.se
Karlskrona
Idag

Ktm 990 smt

50 000 kr
Blocket.se
Kungsholmen
Idag

Babysitter med lekbåge

200 kr
Blocket.se
Valdemarsvik
Idag

Adria Adora 563 TK 2010

179 900 kr
Blocket.se
Huddinge
Idag

Apollo city bike, som ny

5 000 kr
Blocket.se
Lund
Idag

Tavlor

1 900 kr
Blocket.se
Ulricehamn
Idag

Supersöta kattungar

600 kr
Blocket.se
Skövde
Idag

Alternativ till ved

5 000 kr
Blocket.se
Boxholm
Idag

Vägsladd / väghyvel

3 000 kr
Blocket.se
Simrishamn
Idag

Ekologisk äppelmust

Blocket.se
Sollentuna
Idag

Billy översta hyllan - vit...

100 kr
Blocket.se
Jönköping
Idag

Tändsystem o Lysesystem Cro...

2 795 kr
Blocket.se
Västerås
Idag

Behandlingsbänk elektrisk

7 000 kr
Blocket.se
Butik

CHANDOL ullmatta Vit

10 999 kr
NYTT Jotex
Butik

CHANDOL ullmatta Ljuslila

10 999 kr
NYTT Jotex
Visar sida 1 av 51

Tidigare annonser till salu

Elektronik  ·  Nacka

Nikon MB-D10

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Batteripack MB-D10 ökar den maximala bildmatningshastigheten till 8 bilder per sekund och förlänger hanteringstiden när batterier används. Det är ergonomiskt utformad för förbättrat grepp när kameran är i vertikalt fotograferingsläge och drivs av åtta standardbatterier i AA-storlek eller ett speciellt Nikonbatteri (se ?Relaterade produkter? nedan för information om batterikompatibilitet). Har en alternativ avtryckare, multiväljare och AF-startknappar som används när kameran hålls i vertikalt fotograferingsläge, samt sekundära huvud- och underkommandorattar. Säljes med : MS-D10 för 1st EN-EL3e, 1st hållare för 8st AA-batterier.
1 500 kr
Blocket.se
Data och IT  ·  Stockholm

Helpdesktekniker/Supporttekniker

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Dina arbetsuppgifter Vi söker en serviceinriktad och pedagogisk supporttekniker, alternativt en driven systemförvaltare till ett växande företag i Stockholm. Vår kund är ett spännande tjänsteföretag i IT-branschen och specialiserade på projektledning och drift och ren konsultverksamhet för små och medelstora företag. Företaget grundades i mitten på nittiotalet och är i huvudsak verksamma inom Stockholmsområdet med kunder både inom privat och offentlig sektor. Ett krav är att du kan Microsoftprodukter, databaser, Outlook, Office, nätverk samt SQL eller har motsvarande kompetenser inom området systemförvaltning.
0 kr
Blocket.se
Jobb  ·  Stockholm

Erfaren ekonomiassistent till leverantörsr...

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 29 dagar
Erfaren ekonomiassistent till leverantörsreskontran Om tjänsten EkonomResurs AB är ett specialiserat bemanningsföretag inom ekonomi och lön. Vi söker just nu en erfaren ekonomiassistent till en av våra kunder på Söder. Arbetstiden är heltid och arbetat ska påbörjas omgående eller alternativt enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta som konsult på EkonomResurs. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att arbeta med leverantörsreskontra. Du kommer att ingå i företagets redovisningsgrupp där arbetstempot är högt och stämningen god. Du rapporterar direkt till redovisningschefen.
0 kr
Blocket.se
Data och IT  ·  Stockholm

Researcher till ToFindOut

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
ToFindOut är det effektiva valet för företag och organisationer vid verifiering av CV och bakgrundskontroller i samband med anställning, inhyrning, samarbeten, företagsförvärv eller investeringar. ToFindOut är ett modernt och effektivt alternativ till traditionella aktörer vilket möjliggör CV-screening och bakgrundskontroller som en integrerad del i en kvalitativ rekryteringsprocess för mellanstora och stora företag. ToFindOut tillhandahåller snabb och kostnadseffektiv service till våra kunder under full sekretess. I ToFindOuts styrelse och ledning finns djup kompetens och mångårig erfarenhet av HR, personurval och rekrytering.
0 kr
Blocket.se
Data och IT  ·  Stockholm

Engagerad systemförvaltare

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Utbildning/erfarenhet Du som söker har högskolebakgrund och minst tre års erfarenhet som systemförvaltare, alternativt projektledare. Dina kunskaper i det svenska och engelska språket är mycket goda i såväl tal som skrift. Vidare har du har en bred it-kunskap och god kännedom i systemförvaltning, alternativt projektledning. Du har en kommunikativ förmåga och lätt för att se sambanden mellan system och funktioner.Som person är du självmotiverad, affärsmässig, flexibel, utåtriktad och kommunikativ. Du är positiv, har en god prioriteringsförmåga, är noggrann och intresserad av att lära dig mer.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj