Till salu inom

"alternativ till blocket säljes"

Butik Bromma
Igår

Skoda Octavia Kombi RS VIA...

349 900 kr
Blocket.se
Fagersta
Idag

Ung kastrerad katthona

500 kr
Blocket.se
Idag

Kura barnsäng IKEA

550 kr
Blocket.se
Idag

Cornish Rex hona 4 år

7 000 kr
Blocket.se
Uppsala
Igår

BeSafe iZi Go Modular i-Size

500 kr
Blocket.se
Sandviken
Igår

ATV Vinsch Can am Bakmontage

5 500 kr
Blocket.se
Båstad
Igår

Åkpåse, Polarn o Pyret

500 kr
Blocket.se
Igår

Casall R300

1 300 kr
Blocket.se
Falun
Igår

Yamaha aerox naked 2013

19 000 kr
Blocket.se
Butik Bromma
Igår

Skoda Octavia Kombi STYLE T...

191 900 kr
Blocket.se
Butik Vaggeryd
Igår

Volvo XC70 D3 Momentum 163h...

139 900 kr
Blocket.se
Alingsås
Igår

Volvo V70 D4 Geartronic Sum...

99 000 kr
Blocket.se
Butik
Igår

KTM 125 Duke - DEMO

49 900 kr
Blocket.se
Örebro
Igår

Lego (Creator, Minecraft oc...

150 kr
Blocket.se
Igår

Barn garderob och skåp

500 kr
Blocket.se
Vansbro
Igår

Rimini U-Soffa

6 995 kr
Blocket.se
Jönköping
Igår

Äldre skåp i allmogestil

1 500 kr
Blocket.se
Butik

CHANDOL ullmatta Vit

4 199 kr
NYTT Jotex
Butik

MANON bouclématta Röd

804 kr
NYTT Jotex
Visar sida 1 av 59

Tidigare annonser till salu

Elektronik  ·  Nacka

Nikon MB-D10

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Batteripack MB-D10 ökar den maximala bildmatningshastigheten till 8 bilder per sekund och förlänger hanteringstiden när batterier används. Det är ergonomiskt utformad för förbättrat grepp när kameran är i vertikalt fotograferingsläge och drivs av åtta standardbatterier i AA-storlek eller ett speciellt Nikonbatteri (se ?Relaterade produkter? nedan för information om batterikompatibilitet). Har en alternativ avtryckare, multiväljare och AF-startknappar som används när kameran hålls i vertikalt fotograferingsläge, samt sekundära huvud- och underkommandorattar. Säljes med : MS-D10 för 1st EN-EL3e, 1st hållare för 8st AA-batterier.
1 500 kr
Blocket.se
Data och IT  ·  Stockholm

Helpdesktekniker/Supporttekniker

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Dina arbetsuppgifter Vi söker en serviceinriktad och pedagogisk supporttekniker, alternativt en driven systemförvaltare till ett växande företag i Stockholm. Vår kund är ett spännande tjänsteföretag i IT-branschen och specialiserade på projektledning och drift och ren konsultverksamhet för små och medelstora företag. Företaget grundades i mitten på nittiotalet och är i huvudsak verksamma inom Stockholmsområdet med kunder både inom privat och offentlig sektor. Ett krav är att du kan Microsoftprodukter, databaser, Outlook, Office, nätverk samt SQL eller har motsvarande kompetenser inom området systemförvaltning.
0 kr
Blocket.se
Jobb  ·  Stockholm

Erfaren ekonomiassistent till leverantörsr...

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 29 dagar
Erfaren ekonomiassistent till leverantörsreskontran Om tjänsten EkonomResurs AB är ett specialiserat bemanningsföretag inom ekonomi och lön. Vi söker just nu en erfaren ekonomiassistent till en av våra kunder på Söder. Arbetstiden är heltid och arbetat ska påbörjas omgående eller alternativt enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta som konsult på EkonomResurs. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att arbeta med leverantörsreskontra. Du kommer att ingå i företagets redovisningsgrupp där arbetstempot är högt och stämningen god. Du rapporterar direkt till redovisningschefen.
0 kr
Blocket.se
Data och IT  ·  Stockholm

Researcher till ToFindOut

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
ToFindOut är det effektiva valet för företag och organisationer vid verifiering av CV och bakgrundskontroller i samband med anställning, inhyrning, samarbeten, företagsförvärv eller investeringar. ToFindOut är ett modernt och effektivt alternativ till traditionella aktörer vilket möjliggör CV-screening och bakgrundskontroller som en integrerad del i en kvalitativ rekryteringsprocess för mellanstora och stora företag. ToFindOut tillhandahåller snabb och kostnadseffektiv service till våra kunder under full sekretess. I ToFindOuts styrelse och ledning finns djup kompetens och mångårig erfarenhet av HR, personurval och rekrytering.
0 kr
Blocket.se
Data och IT  ·  Stockholm

Engagerad systemförvaltare

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Utbildning/erfarenhet Du som söker har högskolebakgrund och minst tre års erfarenhet som systemförvaltare, alternativt projektledare. Dina kunskaper i det svenska och engelska språket är mycket goda i såväl tal som skrift. Vidare har du har en bred it-kunskap och god kännedom i systemförvaltning, alternativt projektledning. Du har en kommunikativ förmåga och lätt för att se sambanden mellan system och funktioner.Som person är du självmotiverad, affärsmässig, flexibel, utåtriktad och kommunikativ. Du är positiv, har en god prioriteringsförmåga, är noggrann och intresserad av att lära dig mer.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj