Quantcast
Till salu inom: ”

le corbusier fåtölj säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Fåtölj
F
Falun
soffa +fåtölj
F
Nacka
Fåtölj
F
Falun
Ikea fåtölj
F
Luleå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en design-inspirerad Le Corbusier liknande soffa och fåtölj. Soffan är en 3-sits i svart skinn och fåtöljen är i vitt skinn. brukligt använda. köpta för 4 år sedan för ca 20.000:- allt i bra skick! Säljes för 4995:- kan säljas separat: Soffa 4500:- fåtölj 2500:- möblerna finns kvar så länge annonsen finns kvar. priserna är ej prutbara!
5500:-st båda för 10000:-
Nu säljer vi vår fina soffa pga flytt. Soffan är inköpt på House i Göteborg, den är italiensk tillverkad och ska inte jämföras med billiga Kina-kopior. Skinnet är av fantastiskt kvalité. Soffans mått är L 180cm H 67cm. Finns i Täby.
Le Corbusier Chaise Lounge -En av de mest kända och populära designklassikerna genom tiderna - skapades 1928 av Le Corbusier - anses som the ultimate relaxing machine. Designinspirerad reproduktion av den snygga designschäslongen i kohud. Stomme: Polerat rostfritt stål Stoppning: Kallskum Klädsel: Äkta kohud (svart/vit) Längd: Bredd: Höjd: 160 cm 55 cm 75 cm Nackkudden går att ta bort. Nypris 5 500kr, jag säljer den för 3000kr eller högsta bud!
Le Corbusier liggfåtölj i fint skick, inga märken på skinnet. Mkt skön att ligga i! På stället som den ligger på är skyddsplasten skadad på båda fram och bak, markerat på bilden, dock inget som stör funktionen. I övrigt i mkt fint skick! Pris 2500kr