Quantcast
Till salu inom: ”

lediga lägenheter nybro säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer våran lgh i det trevliga och barnvänliga paradiset. Utsikt från tre lägen. Fin lekplats utanför och gångavstånd till centrum. I månadsavgiften ingår vatten, värme, p-plats. Hall nytapetserad & målad med nytt klickgolv. Kök med Kyl/sval och separat frysskåp. Keramikhäll. Inbyggd micro & ugn. Tvättmaskin ingår. Bredbandsbolagets fiberanslutning 100/10mbit finns att tillgå. Finns bra basutbud på tv-kanaler. Riksbyggen är fastighetsägare. Ledig från och med början av oktober. Pris kan eventuellt diskuteras. Kontakta mig helst på telefon.
Lägenheten är på 107 kvm. Det finns 4 rum och ett är ledigt 1/12. 1 februari finns det 1 rum ledigt till. eller en tvåa på 54 kvm. Då ingår det: Nyrenoverat badrum, toalett. Balkong Kök parkering. Tvättstuga. Förråd samt matkällare Då ingår alla kostnader. El Värme vatten Sophämtning. 15 min med tåg till Kalmar 5 min gångavstånd till stationen Centrala Nybro Ni betalar 2750:-/ student. http://www.007museum.com/algatan5.htm
42 kvadratmeter 2 rum med kök, WC, dush med radio och tillhörande utrymmen uthyres. * ledig omgående. * Hyran ligger på 3950:-/ månad och el, värme och vatten ingår i hyra. * Eller 2950:-/ månad om ni själv står för el och värme. * Nära till centrum och central station. * Ingen betalningsanmärkning. Ring: 0734477007 eller mejla.
Hej vi är en liten familj på 3 personer som önskar hyra lägenhet eller hus i Kalmar, Smedby, Nybro eller Färjestaden. Vi bor förtillfälligt i en 2:a i Smedby med en hyra på 6400 och vill kanske komma ner lite i pris och komma till en lite större bostad. Lite om oss, Jag är för tillfället mamma ledig och efter ledigheten så kommer jag förmodligen börja studera, min sambo jobbar som kock på heltid vi har en son som är 8 månader. Låter vi intressanta så hör gärna av er. Christoffer: 0735447336 Ellinor: 0768538754 (Är även intresserade av byten)
Hörnlägenhet på 3:e våningen med balkong. Hiss finns. 2 st tillhörande förråd. Ny kyl och frys. Ledig 1 februari. Pris kan diskuteras vid snabb affär! Lägenheten ligger på Sveaplansgatan 7B.