Quantcast
Till salu inom

"lediga lägenheter ljungbyhed säljes"

Igår

Lägenhet för 9.420 kr

4 710 kr
Findroommate.se
Igår

Lägenhet för 9.420 kr

4 710 kr
Findroommate.se
Igår

Lägenhet för 7.555 kr

7 555 kr
Findroommate.se
Igår

2 rums lägenhet på 61 m²

2 462 kr
Findroommate.se
Igår

2 rums lägenhet på 100 m²

3 470 kr
Findroommate.se
Igår

3 rums lägenhet på 69 m²

1 526 kr
Findroommate.se
Igår

4 rum lägenhet på 116 m2

2 893 kr
Findroommate.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Klippan

Fin 2:a i Ljungbyhed. Förstahandskontrakt

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
En fin tvåa på Klostergatan i Ljungbyhed uthyres med förstahandskontrakt. Ledig omgående! Lägenheten ligger en våning upp, med balkong mot Klostergatan. Bra fördelade 55 kvm. Fin tvättstuga och bra parkeringsmöjligheter. Fastigheten ligger med gångavstånd till kollektivtrafik, affär, pizzeria mm. I hyran igår värme och vatten. Hushållsel tecknas av hyresgäst. Välkommen med er ansökan via mail eller telefon. Vi behöver följande uppgifter: Namn på sökande och medsökande. Personnummer. Nuvarande adress. Telefonnummer och mailadress. Anställningsform samt årsinkomst. Eventuell borgenär. Möjligt infyttningsdatum. Vänligen ange även vilken lägenhet ni söker. Exempel "Ljungbyhed 55 kvm". Vänliga hälsningar, Frefast
3 374 kr
Blocket.se

Lägenhet 3 rum och kök i Ljungbyhed

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Mycket trevlig lägenhet på andra våningen med stort kök och wc/dusch Lägenheten är i mycket bra skick, nytapetserad och nytt kök från 2004. Lägenheten ligger i ett mindre hyreshus med tot. 8st lägenheter med gångavstånd till affärer och service. Stor tomt med syrenträd och rododendronbuskar. Bra och skötsamma hyresgäster. Den vi söker skall vara skötsam och ha ordnad ekonomi. Lägenheten blir ledig den 1 augusti 2013. Svar till Eddie Serrander, tel. 070-5799250
4 513 kr
Blocket.se

Tvåa i Ljungbyhed uthyres från 15/11

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vi har nu en tvåa ledig i Ljungbyhed. Fastigheten är centralt belägen i Ljungbyhed, med närhet till busstation Datum för övertag kan komma att senareläggas något. Den hyrs ut på förstahandskontrakt. Intresseanmälan görs via mail, eller via vår hemsida under fliken "Intresseanmälan" (www.frefast.se) Vi vill ha följande uppgifter: Namn på sökande och medsökande Personnummer Nuvarande adress Telefonnummer och mailadress Eventuell borgenär Välkommen med er intresseanmälan!
3 358 kr
Blocket.se

Tvåa i Ljungbyhed uthyres omgående

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Vi har nu en lägenhet på första våningen (en halvtrappa upp), 2 rok ledig i Ljungbyhed. Fastigheten ligger i byns centrum, med närhet både till affärer, busstopp och vacker natur. Uthyres på förstahandskontrakt tillsvidare. På grund av ett sent återbud söker vi en hyresgäst som kan flytta in inom det närmsta. Välkommen med intresseanmälan via mail. Vi önskar då följande uppgifter: Namn på sökande och medsökande Personnummer Nuvarande adress Anställningsform Telefonnummer och mailadress, samt möjligt inflyttningsdatum.
4 066 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Klippan

Ledig lägenhet i Ljungbyhed

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Trevlig lägenhet i centrala Ljungbyhed. Lägenheten är på 2 plan med kök, allrum badrum med tvättmaskin på bottenplan och sovrum på ovanplan. Privat trädäck med tillgång till trädgård. Kallhyra 3 500:-/mån. Hyresledig omgående till skötsam person. Referenser önskas. För mer information mejla eller ring Bosse 073-698 89 23.
3 500 kr
Blocket.se