Quantcast
Till salu inom: ”

lediga lägenheter ljungbyhed säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mycket trevlig lägenhet på andra våningen med stort kök och wc/dusch Lägenheten är i mycket bra skick, nytapetserad och nytt kök från 2004. Lägenheten ligger i ett mindre hyreshus med tot. 8st lägenheter med gångavstånd till affärer och service. Stor tomt med syrenträd och rododendronbuskar. Bra och skötsamma hyresgäster. Den vi söker skall vara skötsam och ha ordnad ekonomi. Lägenheten blir ledig den 1 augusti 2013. Svar till Eddie Serrander, tel. 070-5799250
Vi har nu en tvåa ledig i Ljungbyhed. Fastigheten är centralt belägen i Ljungbyhed, med närhet till busstation Datum för övertag kan komma att senareläggas något. Den hyrs ut på förstahandskontrakt. Intresseanmälan görs via mail, eller via vår hemsida under fliken "Intresseanmälan" (www.frefast.se) Vi vill ha följande uppgifter: Namn på sökande och medsökande Personnummer Nuvarande adress Telefonnummer och mailadress Eventuell borgenär Välkommen med er intresseanmälan!
Vi har nu en lägenhet på första våningen (en halvtrappa upp), 2 rok ledig i Ljungbyhed. Fastigheten ligger i byns centrum, med närhet både till affärer, busstopp och vacker natur. Uthyres på förstahandskontrakt tillsvidare. På grund av ett sent återbud söker vi en hyresgäst som kan flytta in inom det närmsta. Välkommen med intresseanmälan via mail. Vi önskar då följande uppgifter: Namn på sökande och medsökande Personnummer Nuvarande adress Anställningsform Telefonnummer och mailadress, samt möjligt inflyttningsdatum.