Quantcast
Till salu inom: ”

ledig lägenhet kvarnsveden säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Lägenhet på lindängsplan uthyrs från och med 1 Juli. Lägenheten är 31 kvm och är delvis möblerad. Hyran är 4200kr/mån+el+ tv kanaler . Kräver även en depositom på 4500 som återbetalas när utflyttningen sker. Lägenheten uthyrs 6 månader men det kan bli förlängad om allting funkar som det ska. Lägenheten ligger nära livsmedel, biblotek , frisör, videobutik , mm och 2 minuter avstånd från busshålplatsen. Du som är intresserad av lägenheten bör ha en god ekonomi och VI GODKÄNNER INGA SOCIALTAGANDE, VAR VÄNLIGA OCH RESPEKTERA DETTA! För mer info är du välkommen att höra av dig el skicka ett mejl o info om dig själv.
Hejsan! Nu ska vi flytta så det är dags att lägga ut våran fina lägenhet i annons. Lägenheten ligger på Ringargatan 50B i Kvarnsveden Borlänge och är 2,5 rum & kök. En väldigt stor lägenhet och passar utmärkt till barnfamiljen. Området är lugnt och stilla med väldigt bra grannar och andra barnfamiljer. Grönområde och lekpark finns precis utanför porten. Nära och bra till Kvarnsveden centrum där Ica och apoteket blandannat finns. Cykelavstånd in till Borlänge centrum och bra bussförbindelser. Lägenheten tas över från och med den 1 Januari 2014. Hyresvärd : Dalabo. Ring eller mejla för visning. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Trevliga lägenheter att hyra i kvarnsveden. Först till kvarn! Vid intresse kontakta mig på 0771-170170 Mvh: Kristin Andersson
Hörnlägenhet med egen ingång ledig omgående efter godkännande av hyresvärden...... Nära till allt .... kan med kort varsel lämna pga av flytt..
3rum och kök + litet sovrum/förråd med fönster Markplan altan/uteplats hörnlägenhetledig från 1jan