Quantcast
Till salu inom: ”

lediga stallplatser borås säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

På grund av oseriösa spekulanter finns det nu 4av9 stallplatser kvar att hyra i mysigt stall med glatt gäng i Aplared. Ca 8 min bilväg i från Borås bra bussförbindelse. Stora hagar, finns även tillgång till rasthagar. Belyst paddock och bra ridvägar. Sadelkammare och bra uppstallningsplats. I priset ingår in och utsläpp på vardagarna och fodring 4ggr/dag. På helgerna hjälps vi åt. Hö och spån kommer finns att köpa på plats.
Vi har en stallplats ledig i vårt trevliga stall i Sandared, ca 1 mil utanför Borås. Vi är ett gott gäng som gärna rider tillsammans. Det finns totalt 6 boxplatser, tillgång till belyst padock, stora rejäla hagar och mycket bra ridvägar. Vi är ett kollektivt stall där vi alla hjälps åt med ut- och in-släpp, fodring samt mockning enligt schema. 600kr i stallhyra (spån, foder och hö står du själv för) Hör av dig om du är intresserad. Det viktigaste för oss är att du och din häst passar in i vårt gäng:-)
Vi har en stallplats ledig i vårt trevliga stall i Sandared, ca 1 mil utanför Borås. Vi är ett gott gäng som gärna rider tillsammans. Det finns totalt 6 boxplatser, tillgång till belyst padock, stora rejäla hagar och mycket bra ridvägar. Vi är ett kollektivt stall där vi alla hjälps åt med ut- och in-släpp, fodring samt mockning enligt schema. 600kr i stallhyra (spån, foder och hö ingår inte) Hör av dig om du är intresserad. Det viktigaste för oss är att du och din häst passar in i vårt gäng:-)
Till hösten finns lediga boxar och lösdriftsplatser. All skötsel och foder ingår. Även täckesbyten, mockning, in och utsläpp. Lösdrift för unghingstar födda -14 Konvalescenter, fölston, ridhästar och unghästar. Här är alla välkomna! Uppvärmd sadelkammare, paddock och fina ridvägar. Möjlighet att ha hästen i flock eller enskild hage, vi skräddarsyr en lösning som passar dig och din häst. Alla hästar är välkomna! Tveka inte att ringa eller maila om du undrar över något. 3 mil till Falköping, 2mil till Ulricehamn och 5mil till Borås.
I stall med 8 boxar. uppvärmd sadelkammare,spolspilta,Belyst paddock. Sommarbete finns. Kallhyra viss service ingår Ring för mer info. Sofia 0738103359