Quantcast
Till salu inom: ”

lediga stallplatser stockholm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi har nu lediga platser i vårat lilla stall på 4 boxar. Det finns belyst ridbana på gården, mycket bra kommunikationer ut till stallet (endast 20 min promenad från märsta station) Bra uterittsmöjligheter, stor och rymlig rymlig uppvärmd sadelkammare. Hästarna går ute så mycket som möjligt minst 8 timmar/dag i stora fina kuperade och varierande terräng. Hästarna har även fri tillgång till grovfoder i hagen under hela hagvistelsen All info och prisuppgift finner du på hemsidan www.stallx.webs.com vid frågor eller funderigar är du välkommen att kontakta mig! mvh Diana
Vi erbjuder sommarbete under perioden juni-sept i stora fina hagar.Både ston och valacker är välkomna.Stallet ligger naturskönt i skärgården med närhet till havet.Vi har belyst ridvolt, kök och låsbart utrymme för utrustning till våra sommargäster.Stallet innefattar permanent sex islandshästar och en arab.Vi kommer att ha två flockar i år.Vilken din häst får gå med beror på kön och ras.Vi har nu även två lediga stallplatser from juli/aug.Kallhyra 1800kr, grovfoder köps in gemensamt.Tillsyn enl rullande schema. Längre vistelse ger rabatt på bete! En månad=1000KR Två månader=1800kr Tre månader=2400kr Om det låter intressant , kontakta Anette via mail för mer information.
Stallplatser på skälbygård i kungsängen. Vi har några boxar lediga från den 1 november. Ut/insläpp,lunchfodring,täckesbyten samt att vi gör alla höpåsar ingår i stallhyran. 12 kg Hö/hösilage samt halm som strö ingår. Kvällar samt helger och rödadagar sköts kollektivt. Möjlighet till full service finns för den som önskar detta. Vi har en flock på 11 hästar som i dagsläget delar på en stor hage men möjlighet till mindre hage för 1-2 hästar finns om man hellre vill ha det, sommarbete finns. Vid intresse kontakta Camilla 0723988397 eller Timm 0737069211
Nu har vi fått två lediga stallplatser i vårt lilla mysiga stall i fin Sorunda. Vi tar endast emot ston som är av ponnyraser och islandshäst. I stallet just nu har vi en stoflock med tre islandsston där det finns två lediga platser. Stallet ligger nära buss så kommunala kommunikationer från stockholms C fungerar utmärkt. Vi tillämpar full skötsel 7 dagar i veckan. Då ingår: *Hö *1kg havre *torv *mockning *tillgång till upplyst paddock Mycket fina ridvägar. Hör av dig för mer info.
Nu blir det lediga platser i vårat lilla privatstall i Västerhaninge! Stallet har 5 boxar, uppvärmd sadelkammare o fikarum med husvagns-toa. Vi har upplyst ridbana. In/utsläpp,alla fodringar o täckesbyten ingår i hyran mån-fred. Helger o röda dagar sköts stallet kollektivt, man kan välja att ta en hel helg åt gången eller dela upp sina pass. Hösilage ingår men kraft köper man själv, torv köpes av oss. Sto eller valack som kan gå i blandflock då de hästar som står i stallet idag är ston. För frågor och mer info ring eller maila!