Quantcast
Till salu inom: ”

lediga stallplatser skåne säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Böcker

Helsingborg
Bokhylla

Helsingborg
Böcker

Helsingborg
Blå byrå

Helsingborg
Epiphone

Kristianstad
Sony Tv

Helsingborg
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi har nu en ledig stallplats i vårt stall. Där vi är mycket måna om att få in rätt person som kan passa in i vårt glada gäng. Vi har: Vinterhagar som inte blir leriga Gräshagar på sommaren Spolspilta Uppvärmd sadelkammare Belyst ridbana med hinder Morgonfodring, utsläpp och kvällsfodring ingår i hyran. Hösilage köpes på gården, halm ingår i hyran. 1050kr i mån.
Från den 15/1 har vi boxar lediga att hyra ut på Henriksdals Gård. Vi erbjuder nyrenoverade stallar med ordentliga skötselutrymmen, solarium, skrittmaskin, tre uteridbanor, två gräsbanor och ridhus 20x60 samt en fantastisk hinderpark. Utöver mycket bra faciliteter finns det ordntligt med hagar och fantastiska uterittsmöjligheter precis runt gården. Skrittavstånd till perfekta galoppbackar för konditionsträning av Din häst. Henriksdals Gård är beläget i Everlöv utanför Veberöd i skåne, med ca 30 min till Lund, 35 min till Malmö, 35-40 min till Ystad och 20 min från Skurup. Välkommen att höra av er för mer info!
Stallplatser finns lediga i stall i Flyinge. Stall med 3x3 m boxar, stora fina hagar med sandbotten (inga leriga ben!). Daglig utevistelse, in och utsläpp, tre fodringar/dag, fint hösilage och halm ingår. 2 min skrittväg till Granelunds ridhus och
Nu finns det 2 stallplatser lediga, vi söker hjälp och ordningsamma personer till vårat lilla trevli...