Quantcast
Till salu inom: ”

blocket hyra lägenhet borås säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hyr ut min rymliga etta på 52 m2 över sommaren! Andrahands-uthyrningen gäller juni, juli och augusti. Vid närmare intresse kommer vi överens om datum etc. Lägenheten är möblerad och i gott skick. Den ligger i ett område i Borås som heter Kristineberg. Bussförbindelserna är bra och går väldigt ofta. Det tar några minuter att åka in till centrum. Önskar hyresgäst som har stabil ekonomi och har ett seriöst intresse för lägenheten. Du SKA vara hänsynsfull och renlig! Vid intresse hör gärna av Er via mail!
Hej! Jag är en trevlig och skötsam tjej på 26 år som fått jobb som sjuksköterska på Sahlgrenska i sommar. Eftersom jag i dag bor i Borås söker jag en lägenhet i Göteborg över sommaren. Jag söker en lägenhet från mitten av Maj till slutet av Augusti. Då jag eventuellt kommer att stanna i Göteborg även i höst kan förlängning diskuteras. Önskemål är Centrum, Linné, Haga, Majorna, Guldheden o Johanneberg. Jag är öppen för alla förslag men jag vill gärna ha bra förbindelser till Sahlgrenska! Jag är en rök och djurfri person. Referenser finns och jag har inga betalningsanmärkningar. Tack på förhand! Hälsningar Emelie
Jag och min sambo söker lägenhet! Vi är 24 resp. 23 år och jag jobbar som mättekninker på byggföretaget Veidekke. Sofie läser sitt andra år på Textilhögskolan i Borås och jobbar även i sportbutiken XXL. Vi är både djur- och rökfria, har inga betalningsanmärkningar och kan lämna referenser från tidigare boende. Deposition kan fås om det så önskas. För tillfället har vi ett andrahandskontrakt, men nu ska ägaren sälja lägenheten så vi är i stort behov av ny. Vi är intresserade av första- och andrahandskontrakt, kan flytta omgående. Hoppas att du tycker vi låter intressanta och vill veta mer om oss, ring eller maila!
Hej! Söker du ett litet boende i Borås har du hittat rätt. Vi har ett perfekt boende på Alingsåsvägen 66 i Borås. Priser från 2438:-/mån Detta ingår i hyran: - Vatten, värme, el - Bredband - WC & Dusch - Pentry - Gemensamma utrymmen - SUNET-Uppkoppling mot högskolan för mer info.www.litenlya.se Tel 033-225 336 info@litenlya.nu Studentrum.studentlägenhet.
Hej! Vi är tre gotländska tjejer, 21 år, som ska börja studera i Göteborg och Borås till hösten. Vi söker en 3:a- 4:a i centrala Göteborg, helst under minst ett år. Inflyttning runt augusti/september. Vi alla tre är skötsamma, ansvarsfulla och ordentliga, har stabil ekonomi samt är djur-och rökfria. Våra största intressen är mode, musik och konst. Goda referenser finns. Mvh / Annie, Fanny och Maja