Allt till salu inom "blocket hyra lägenhet borås"

Sortering:
fin Tv 65 tum
Härryda
8 dagar

fin Tv 65 tum Visa liknande

12 000 kr
Blocket.se
matbord
Mark
11 dagar

matbord Visa liknande

1 750 kr
Blocket.se
Tv-bänk från chili
Borås
12 dagar

Tv-bänk från chili Visa liknande

2 500 kr
Blocket.se
Klippansoffan Köpt Dec2023
Borås
12 dagar

Klippansoffan Köpt Dec2023

1 500 kr
Blocket.se
säng 210
Borås
15 dagar

säng 210 Visa liknande

10 000 kr
Blocket.se
Tvättmaskin
Borås
16 dagar

Tvättmaskin Visa liknande

450 kr
Blocket.se
Rosenregimen
Butik

Rosenregimen

239 kr
NYTT Ginza
Under krigets himmel
Butik

Under krigets himmel

141 kr
NYTT Book Outlet
Under Krigets Himmel
Butik

Under Krigets Himmel

239 kr
NYTT Ginza
Klass
Butik

Klass

239 kr
NYTT Ginza
Visar sida 1 av 3

Tidigare annonser till salu

Lägenheter  ·  Borås

Hyr ut min ljusa etta över sommaren

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hyr ut min rymliga etta på 52 m2 över sommaren! Andrahands-uthyrningen gäller juni, juli och augusti. Vid närmare intresse kommer vi överens om datum etc. Lägenheten är möblerad och i gott skick. Den ligger i ett område i Borås som heter Kristineberg. Bussförbindelserna är bra och går väldigt ofta. Det tar några minuter att åka in till centrum. Önskar hyresgäst som har stabil ekonomi och har ett seriöst intresse för lägenheten. Du SKA vara hänsynsfull och renlig! Vid intresse hör gärna av Er via mail!
4 000 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Göteborg

Sjuksköterska söker lägenhet över sommaren

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Hej! Jag är en trevlig och skötsam tjej på 26 år som fått jobb som sjuksköterska på Sahlgrenska i sommar. Eftersom jag i dag bor i Borås söker jag en lägenhet i Göteborg över sommaren. Jag söker en lägenhet från mitten av Maj till slutet av Augusti. Då jag eventuellt kommer att stanna i Göteborg även i höst kan förlängning diskuteras. Önskemål är Centrum, Linné, Haga, Majorna, Guldheden o Johanneberg. Jag är öppen för alla förslag men jag vill gärna ha bra förbindelser till Sahlgrenska! Jag är en rök och djurfri person. Referenser finns och jag har inga betalningsanmärkningar. Tack på förhand! Hälsningar Emelie
0 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Göteborg

Trevligt par söker lägenhet

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Jag och min sambo söker lägenhet! Vi är 24 resp. 23 år och jag jobbar som mättekninker på byggföretaget Veidekke. Sofie läser sitt andra år på Textilhögskolan i Borås och jobbar även i sportbutiken XXL. Vi är både djur- och rökfria, har inga betalningsanmärkningar och kan lämna referenser från tidigare boende. Deposition kan fås om det så önskas. För tillfället har vi ett andrahandskontrakt, men nu ska ägaren sälja lägenheten så vi är i stort behov av ny. Vi är intresserade av första- och andrahandskontrakt, kan flytta omgående. Hoppas att du tycker vi låter intressanta och vill veta mer om oss, ring eller maila!
0 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Borås

Studentbostad i Borås

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Söker du ett litet boende i Borås har du hittat rätt. Vi har ett perfekt boende på Alingsåsvägen 66 i Borås. Priser från 2438:-/mån Detta ingår i hyran: - Vatten, värme, el - Bredband - WC & Dusch - Pentry - Gemensamma utrymmen - SUNET-Uppkoppling mot högskolan för mer info.www.litenlya.se Tel 033-225 336 info@litenlya.nu Studentrum.studentlägenhet.
0 kr
Blocket.se

Tre gotländska tjejer söker boende i höst

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Vi är tre gotländska tjejer, 21 år, som ska börja studera i Göteborg och Borås till hösten. Vi söker en 3:a- 4:a i centrala Göteborg, helst under minst ett år. Inflyttning runt augusti/september. Vi alla tre är skötsamma, ansvarsfulla och ordentliga, har stabil ekonomi samt är djur-och rökfria. Våra största intressen är mode, musik och konst. Goda referenser finns. Mvh / Annie, Fanny och Maja
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj