Till salu inom

"stallplats boxplats haninge säljes"

Haninge
Idag

Cross 107cc

3 500 kr
Citiboard
Haninge
Igår

Bäddsoffa JUVRE från Jysk

600 kr
Blocket.se
Haninge
Igår

Klippo gräsklippare

2 500 kr
Blocket.se
Butik Haninge
Igår

BMW 850 i Automat 300hk

169 900 kr
Blocket.se
Haninge
Igår

30 m3 prima fin ved på en f...

390 kr
Blocket.se
Butik Haninge
Igår

NYSKICK SKODA ORIGINAL SOMM...

6 900 kr
Blocket.se
Haninge
Igår

Volkswagen, VW Caddy vit

85 000 kr
Blocket.se
Butik Haninge
Igår

Sur-Ron LIGHT BEE X | BRUTA...

46 900 kr
Blocket.se
Butik Haninge
Igår

Takbox Calix by Autoform H2...

5 995 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Djurtillbehör  ·  Haninge

Stallplatser lediga i Vendelsö/Gudö

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Stallplats lediga i Vendelsö/Gudö som är endast 20min söder om stan. Har 1st boxplats ledig, i litet mysigt stall med endast 3boxar. Bara 5min skritt till 2st ridhus, uteridbanor och mysiga ridvägar. Kallhyra 2200kr då ingår morgonfodring utsläpp och täckesbyte Mån-Fre. Kollektivt insläpp, kväll och helger. Har hösilag, kraft och strö får man köpa in själv. Vid intresse ring eller maila. Ann-Sofie 073-5259787
2 200 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Haninge

Stallplats finns. Delfodervärd/medryttare

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi har en boxplats ledig i vårt trivsmma stall i Haninge. Stallet sköts kollektivt. Det finns volt med hindermaterial och det är mycket bra kommunikationer till stallet. Delfodervärd/medryttare sökes till A-ponny, Du ska ha ansvarstagande och hästvana föräldrar.
400 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Haninge

Stallplats och boende

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Boende och boxplats för dig som under en period, av tex. arbets- eller studieskäl, är i Stockholmsområdet och som vill ha med sin häst. Boendet är i separat hus med eget rum och tillgång till kök, badrum och allrum och ligger i omedelbar anslutning till stall, ridbana och hagar. För närvarande finns det fem, sex hästar på gården fördelade på två stall. Vi har en stor belyst ridbana, hinderpark, fina vinter- och sommarhagar, spolspilta, tillgång till badrum, fikarum mm. På skrittavstånd finns ridhus och tillgång till tränare. Möjlighet finns också att ta sin egen tränare till vår ridbana. Som en del i hyran ingår ett morgonpass och ett kvällspass/häst i veckan samt något eller ett par pass varannan helg. Vi har personal under vardagseftermiddagarna som ger lunch och middag samt tar in hästarna. Det finns möjlighet att köpa tjänster t.ex. mockning, skötsel, ridning mm. Stallet finns ca 3 km från Västerhaninge, har bra funktionalitet för såväl människor som djur. Gården är klassad som Säker hästverksamhet. Busshållsplats finns direkt i anslutning men turerna är glesa.
7 000 kr
Blocket.se

Stallplats Österhaninge/Dalarö

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Boxplats, vill hästen stå i utebox eller inne. Box 10 kvm, men hästens mankhöjd max 160 cm. (Utebox så står det en hingst bredvid så ej sto där) BIL är ett måste, inga kommunala medel. Lugn trevlig miljö mitt uti skogen. 1 mil (15 min) från motorvägen Haninge/Dalarö. Fullservicestall med 19 boxar från 10 kvm upp till 18 kvm. Uppdelat på 3 stall. Uppvärmda sadelkammare gott om förvaringsutrymmen, Kall/varmvatten, spolplatta, toalett, stort fikarum. Ridhus 20 x 60 med läktare och speglar, underlaget är med gummiflis i botten och med fibersand, hindermaterial. Instruktörer kommer regelbundet. Belyst volt. Stora och små hagar, ston och valacker för sig. Tvättmaskin/torkrum. Ingen stalltjänst, mockning ingår ej i hyran. I hyran ingår Höensilage, havre, havrefripellets, betfor, saltsten och bete (A+B max 8 Kg C+D-ponny max 12 Kg häst max 15 Kg), påfyllning av vatten ute vår-höst. Ut-/insläpp iordningställande av allt foder och 4 fodringar/dag alla dagar, viss täckesbyte. Strö finns på gården (spån, torv alt mix) för inköpspris. Hästarna går ute vintertid ca 0700-1600, vår-höst 0700-2000, sommar dygnet runt för de som önskar.
4 650 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj