Quantcast
Till salu inom: ”

lego 1kg kilo tekniklego technic kort säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Div LEGO

Bjurholm
Lego Vintage

Trelleborg
Motionsband

Huddinge
Lego Duplo

Solna
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Lego System 23 stycken askar med med olika bygg-satser i varierande storlekar och åldrar. Allt från 5-12 år. Harry Potter bygg-satser 3 stycken askar. 2 stycken mellan stora askar ( Hagrids stuga och en del av slottet) Harry Potter bygg-sats stor är slottet Lämpligt för barn från 8-12 år. Lego Technic bygg-satser 11 stycken Olika askar i varierande storlekar. Var av 6 stycken är stora askar. Lämpligt för barn från 8-12 år. Bland-Lego finns också! Pris kan vi diskutera och kan köpas separat och som paket-pris. Jag ser helst att ni bor inom Stockholm. Kan ej skickas med post endast hämtas.
Hej nu är det dax att sälja min stora lego technic bulldozer då jag behöver pengar fort. Den är komplett med alla delar men inte ihop byggd så där har du/ni att bygga ett tag för att få detta monster kör bart. Riktigt kul att skotta snö med den. Nypris då jag köpte den va ca 5000kr Priset för den nu hade jag tänkt 2000kr eller bud Ni får gärna ringa men det bästa hade varit om ni mejlar mig där svarar jag snabbare än på mobilen.
Lego Technic Flakbil 8109 En stor lastbil med flak, men funktioner som vinsch, dragögla och stort lastflak. Fordonet har realistisk styrning, som sköts via ratten på förarhytten. Lastbilen fungerar utmärkt för att bärga andra fordon, eller flytta stora föremål. Flaket kan tippas så att fordon och andra föremål kan vinschas upp på flaket. En bil kan också bogseras bakom lastbilen tack vara bogseröglan där hjulen fastnar. Kan också byggas om till andra modeller. Längd hela 40 cm, och höjd 15 cm. Perfekt som julklapp Pris: 876:- Exkl moms. 1095:- Inkl moms. Välkommen till JA butiken på Industrivägen 3 i vackra Järvsö Tel: 0651-40022
Lego 1 kg Kilo Tekniklego Technic KORT auktion kugghjul m.m