Quantcast
Till salu inom: ”

leksaks spis leksaks tvättmaskin säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En jätte fin nyrenoverad lägenhet i trivsamma Tyresö. Den ligger mindre än 1 minut ifrån Ica, kiosker, solarium och bussarna som går antingen till Gullmarsplan 17 min, T-centralen, eller Haninge C 35 min och givetvis Tyresö C 2 min, ligger ca 6 minuter gång avstånd till centrum, Jätte fin utsikt både dag och kväll sommar som vinter, en balkong som vart inglasad i April -10 med solen på sig ifrån cirka 12,00 till 21,00 sommar halvåret. Alla rummen är renoverade, köksluckorna är lackerade med nya handtag. Jag fick ny köksfläkt Oktober- 09, diskmaskin Augusti-09, nytt torkskåp i Augusti-10, ny spis och toalett förra fredagen. Jag har även en tvättmaskin som jag kan lämna kvar vid önskemål. Lägenheten är jätte fin och det finns även en fond för den som önskar göra om den i sin egen stil, men får dock reda summan i Januari-11. Jag vill ha en större lägenhet då barnens leksaker börjar bli lite för många och dom behöver ett varsitt rum, önskar en 4:a och ett krav är nedre botten med uteplats, gärna hörn tomt, inte mindre kvm än det jag har nu. Området får med fördel vara farmarstigen eller där omkring mot trollbäcken.
Säljer nu dotters fina kök med lite tillbehör så som våg, stekpanna och lite leksaksmat. Köket består av en vask, kyl, micro, tvättmaskin, strykbräda, klocka som man kan ändra som man vill osv. Fint skick!!
Fischer Price - Fint leksakskök i plast med tillbehör. Microvågsugn, spis, diskhäll med kran, kylskåp och tvättmaskin.
Kök från Fischer Price. Består av micro, kylskåp, diskbänk, spis, tvättmaskin, klocka och strykbräda. Tillbehör är en våg och en islåda.
Min dotter vill sälja sin kombinerade spis,kyl,tvättmaskin och micro. Hon har vuxit ifrån den. En hel låda med tillbehör kommer till. (tallrikar, muggar, grytor, bestick m.m.)