Quantcast
Till salu inom: ”

lennart jirlow-affisch tillhörande ram säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer dubbelsäng på 180 cm. Sängramen är en svart Hemnes och i den finns 2 st 90 cm Stamnes resårbotten (IKEA), samt en 180 cm bäddmadrass i modell Tafjord (IKEA). I priset ingår också två tillhörande nattduksbord i modell Hemnes (svarta), samt tillhörande kantklädsel (vitt). Sängen är drygt 1 år gammal och säljes p.g.a. flytt. Samtliga delar är i mycket gott skick! Överdraget på bäddmadrassen kan tvättas och materialet i bäddmadrassen är av typen "memory foam", vilken formas efter kroppen och är väldigt skön att sova på. Resårmadrassen har medel fasthet. Sängen finns att hämta i centrala Linköping och hör av er vid intresse så kan fler foton mejlas, eller ännu bättre att ni kan komma förbi och kika på den samt provligga. Nypris ca 10 000 kr (kvitto finns) Vi har tänkt oss 6000 kr men pris kan diskuteras. Mejla eller ring om intresserad. erisu917@student.liu.se 0730 98 46 99 Vänliga hälsningar Erika Sundqvist
Säljer nu min köra i5 750 processor som tjänat mig troget de senaste åren! Aldrig krånglat och prestandan är de heller inget fel på! Med följer stockkylare! Till denna CPU säljer jag också mitt MSI P55-GD65 moderkort. Har automatiskt överclockningsfunktion, dual lan portar och riktigt stilren design! Sata kablar finns att tillgå för den som behöver. Som grädde på moset finns också 8gb Corsair 1333mhz ram (4x2gb), och du har dig då ett riktigt fint gaming system! Originalkartong finns kvar till alla tre komponenterna och dessa kan hämtas i Stockholm (västerort) eller skickas mot fraktavgift! Säljer helst alla komponenterna tillsammans, men för rätt pris kan jag tänka mig att dela på dem. Kom med bud, men klingar dem inte rätt så förbehåller jag mig rätten att avböja!
Säljer barnens fina djungeltavla "Djungle" pga. rumbyte. Tavlan inhandlades 2011 på www.wonderwall.se och är målad av Ingela P Arrhenius och finns endast i ett visst antal exemplar (märkt nr 225 och signerad). Måttet på bilden är 100x70cm. Vi har ramat in den i IKEAs RIBBA i svart och måttet på ramen är 102x72 cm (ramen syns ej på bilden). Givetvis toppenskick då den suttit på väggen hela tiden! Nypris för bilden 750:- Nypris ram 250:- Vårt pris tillsammans 600:- Finns att hämta i Hammarby Sjöstad.
På grund utav flytt säljer jag nu av div. möbler/inredning Sängram med tillhörande sängbord. Passar för 160 madrass. Nypris: 15.000 PRIS: 6000:- Har 2 st 80 resårmadrasser i fast och medium komfort. Går att få med på köpet vid snabb och krångelfri affär. Det enda som behövs kompletteras med är en bäddmadrass. Fåtölj i "hallon rött" med mörka träben. PRIS: 1500:- Takfläkt i svart/krom med 4 lampor och 2 hastigheter på fläkten. 1 st 200:- Kontakta mig via mejl eller mobil.
Ska sälja min inramade Lennart Jirlow-affisch. Ramen är träram i guldfärg. Tavlans yttermått: Längd: 103 cm Bredd: 67 cm