Quantcast
Till salu inom: ”

lerkrukor säljes

Grön växt

Umeå

Tidigare annonser till salu

Format:Inbunden i hårt kartonnage med skyddsomslag Tryckt år:2007 Skick:I fint skick Vikt opackad:877gr Se! resume!--- På 1150-talet blir indianflickan Hoshitiwa bortrövad från sin stam till lord Jakáls palats. Hon ska skapa magiska lerkrukor som kan framkalla regn. Misslyckas hon är hennes liv förverkat. Men Jakál och hans civilisation går under och Hoshitiwa återvänder till sin stam. I början av 1900-talet forskar läkaren Faraday Hightower kring en försvunnen indiankultur i sydvästra USA och en hemlig kruka med en mystisk hemlighet..
Hej Har ett parti med ca 700 lerkrukor som vi tänkte sälja. (Ej odlade i förut). Det är huvudsakligenden mindre storleken på bilden, ca 10 cm höga och 11 cm diam upptill. Säljes bara hela partiet men då till det fina priset av 1200 för alla vilket ger ett stycke pris på bara drygt 1,7 kr/stk! Kanske något för den som vill plantera och odla i krukorna och sedan sälja färdiga krukväxter som eget sommarjobb. Ring eftermiddag/kväll.
Vi har hyrt ut växter till en hyresvärd på Kungsholmen. Avtalet är nu uppsagt och vi tog över växterna för cirka ett år sedan. Vi har inget intresse av att fortsätta hyra ut växter och vi vill därför nu bli av med dom. Vi vill ha 7500:- för allt. Fler bilder finns. Fönsterväxter är det cirka 15 stycken av och golvväxter är det cirka 10 stycken av. Modell enligt bilder. Även lerkrukorna (på pall) med bevattningssystem ingår. Hämtas av er och det är allt eller inget som gäller. Kan faktureras. Moms tillkommer.
Säljer tre stycken olika inredningsinventarier som är i mycket fint och bra skick! Bild 1: Runt träbord ca 104 cm högt och 41 cm i diameter 300 kr Bild 2: Lerkruka på ställning ca 136 cm hög och 28 cm i diameter 400 kr Bild 3: IKEA Gråsilvrig CD-hylla ca 202 cm hög och 20 cm bred. Fäste för att kunna fästa hyllan i väggen medföljer. 75 kr Med Vänliga Hälsningar, Rebecca
Nu har vi fått in två stycken fina nattduksbord i ek. Skivan på toppen är i marmor. Lika fint som ett sidebord i köket, ställ ett par slitna lerkrukor på med örtkryddor eller använd som nattduksbord. Även perfekt för den mindre hallen.

... eller prova att söka på lerkruka järvsö keramik lars hallstan