Till salu inom

"blocket guild gitarr säljes"

Butik Uddevalla
Idag

Volkswagen Caddy 75HK Parke...

205 000 kr
Blocket.se
Idag

Steamer från Philips

500 kr
Blocket.se
Butik Uddevalla
Idag

Volkswagen Caddy 75HK Parke...

205 000 kr
Blocket.se
Butik Uppsala
Idag

Audi E-Tron Audi E-Tron Q4...

6 050 kr
Blocket.se
Ljungby
Idag

Askeladen 14-2565

14 500 kr
Blocket.se
Jönköping
Igår

Guild M-240E Semi-Akustisk...

4 500 kr
Blocket.se
Växjö
8 dagar

Guild Akustisk gitarr

3 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Musikinstrument  ·  Växjö

Fantastisk allroundgitarr Guild/De Armond

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Guild / De Armond "Starfire Special" med Bigsby! Den kompletta gitarren som kan spelas i alla olika stilar. Kolla "Så ska det låta" på TV1, så kan du se och höra den duktige gitarristen i husbandet spela på en exakt sådan, t o m samma läckra färg. Gitarren är precis nyjusterad med nya strängar och i ett 100% skick. Du kommer att bli MYCKET nöjd, jag lovar! Ge mig ett bra bud över 4 tusen Kr, och den kan bli din!!
4 000 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Älvsjö

DeArmond Starfire IV m. Bigsby

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Fantastiskt snygg och välljudande DeArmond by Guild Starfire IV säljes. I strålande bra skick och utrustad med de sanslöst välljudande amerikanska dearmond vintage humbuckers (låter klart mer vintagekorrekt än det där smäcket de sätter Gibsons 335:or). Jag har också uppgraderat den med det bästa bigsbyt, B7 tror jag det heter. Det var i varje de bästa de hade för den typen gitarr. Det är inte min gitarr på bilden, men så ser den ut bortsett från att min har ett snorcoolt bigsby då. Vilket förövrigt förbättrade tonen radikalt. Grym gura helt enkelt, slaktar allt i prisklassen och en bra bit upp. Riktigt hardcase medföljer.
5 200 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Halmstad

Guild GAD JF30-12E

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En jumbo från Guild. Låter och ser ut precis som en 12 strängad gitarr ska göra. The GAD-JF3012E is the Acoustic-Electric 12-string version of the Guild GAD-JF30 guitar. Jumbo body model, with a solid spruce top, solid flame maple back and sides, ebony fingerboard and bridge, bone nut and saddle, three-piece mahogany/maple/mahogany neck, wood binding and a special pearl inlay. The GAD-JF3012E guitar also features the Fishman Acoustic Matrix Natural I Under Saddle Pickup System.
9 995 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Malmö

Guild DeArmond M-75T - Grymt snygg

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Jag säljer min grymt snygga Guild DeArmond M-75T gitarr, som låter minst lika bra som den ser ut. Den har 2K Single Coil mickar från USA och 3-stegs mickväljare, Bigsby-stall med Tune-o-matic brygga som gör att den håller stämingen väldigt länge. Färgen är Champagne Sparkle och modellen påminner om Gibson Les Paul. Den är i väldigt bra skick. Vid snabb affär slänger jag med en Gibson USA gig bag
3 500 kr
Blocket.se

Guild Bendetto X700 - No1

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fler bilder hittar du här http://no1guitar.se/index.php?id_product=80121&controller=product Originalcase. Vi skickar med bussgods och frakten ingår. Om du förbetalar till vårt konto i SE-banken betalar du inget extra men om du vill att vi skickar den mot efterkrav tillkommer 65.-. No1 Guitarshop är en specialaffär för gitarrintresserade. I vår butik har du mer än 250 nya, begagnade och vintage gitarrer att välja mellan. Vi har öppet hela sommaren 11-18 vardagar och 10-14 på lördagar. Vi ligger vid Avenyen/Götaplatsen i centrala Göteborg alldeles bakom Stadsteatern. Länk till karta https://maps.google.se/maps?q=No+1+Guitarshop+Leif+Lundb%C3%A4ck+o.+co&ie=UTF-8&ei=AiyoUZ2dJ8mu4QSwlIHIDQ&ved=0CAsQ_AUoAg
54 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj