Quantcast
Till salu inom: ”

lexus sängar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Dubbelsäng

Borås
Säng ben

Hässleholm
Barn säng

Norrköping
Sängar

Nyköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ville se om de finns nått intresse för min lilla prins då jag märkt att han inte trivs som innekatt. Lexus är drygt 6 månader. Han är nyligen kastrerad, id-märkt och vaccinerad. Han är världens keligaste katt och sover helst i sängen. Vill att han ska komma till ett hem där han har tillgång till att gå ut. Är van andra katter och barn. Hör av er!
Vi säljer vår extra breda Continental säng från Lexus. Den har två underssängar och en hel madrass ovanpå plus en bäddmadrass ( ingen skarv i mitten) perfekt för den stora familjen! Den är 210 cm bred, 200 cm lång. Den är i bra skick men 10 år gammal. Inköpt pris 60 000 kr Transport och bärhjälp ingår inte. Bör hämtas så fort som möjligt då vi köpt ny säng.
Pågrund utav förändrade familjeförhållande så måste vi tyvärr sälja våran prins i hemmet. Lexus är en 9 veckors sprallig och glad kille och gillar att vara med överallt och gillar att åka bil.Han är vaccinerad, chippad och vetrinärbesiktigad. Du får med dig vid köpet av honom leksaker, en bur, hans säng , koppel , matskålar allt är i nyskick och cirka 15kg foder. Det är med en stor sorg som vi skriver detta.
Medium 90x200 Nypris 11000 säljes för endast 2000kr sängen är i nyskick, i priset ingår även bäddmadrass
Lexus 90cm säng, steglös höj och sänkbar i huvud och fotända. Antikmålad sängstomme.