Quantcast
Till salu inom: ”

liatorp skrivbord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Skrivbord

Tumba
Skrivbord

Haninge
Bokhylla

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Skrivbordet är i JÄTTE bra skick.Är bara ägd i ett år. Det är perfekt för dig om du har mycket saker på ditt skrivbord, för den har en väldigt bra bordskiva och två hurtsar med en hylla i. I den undre hyllan av hurtsarna kan du få plats med pärmar i alla storlekar. Det finns också såklart en mitten låda som är perfekt storlek med att ha MÅNGA små saker i. Måtten på LIATROP: Bredd: 66 cm Höjd: 12 cm Längd: 152 cm
Skrivbord, IKEA:s Liatorp, inköpt 2003. Mått i cm: Höjd, 73,5 Bredd, 150 Djup, 65 Liatorps vita färgnyans är bruten i grått/beigt (jämför nyans med den vita blombrädan i bakgrunden). Modellen av Liatorp år 2003 har ett något annorlunda utseende än den modell IKEA nu har ute för försäljning. Skrivbordet är naggat i kanterna på vissa ställen, men är förutom detta i mycket gott skick!
Har slutat studera och behöver inte ett skrivbord längre =) Det är ett rejält fint vitt lackat skrivbord som är fint både fram och bak, så man kan möblera det ut från en vägg. Köpt på Ikea En låda i mitten och ett hyllplan/dörr Är väldigt nöjd med det men tar nu bara plats. 1900Kr så är det ditt. (Nypris på Ikea: 2995kr)
Säljer skrivbordet till följd av tillökning i familjen när barnsäng har större prioritet än skrivbord. Det har ungefär ett år på nacken och är i gott skick efter normalt slitage. Nypriset (säljs fortfarande) är 2995:-. Säljer för 1300:- prutat och klart. Det finns hiss här och jag hjälper givetvis till att bära ner och stuva in pjäsen i Ert fordon. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Fint soffbord säljes pga platsbrist. Färgen har skavt av lite på vissa kanter men det går lätt att åtgärda med en smula färg. 500:- Ca 20 år gammalt skrivbord med med runda metallben.Vissa märken här och där, men ändå väldigt fint. Har tidigare använts på kontor. Benen går att ta av och läggas på med ny skiva om man vill det. 500:-