Till salu inom

"liten fiskebåt säljes"

Butik Umeå
2 dagar

Båtpaket Oskwig Perch + Mer...

38 900 kr
Blocket.se
Smedjebacken
5 dagar

Oskwig Pike+Tohatsu 9,9hk (...

66 900 kr
Blocket.se
Butik Umeå
6 dagar

Oskwig pike, olackade -22 f...

39 900 kr
Blocket.se
Helsingborg
8 dagar

Båt med 20hk Johnson

17 500 kr
Blocket.se
Järfälla
Idag

Beige t-shirt från Vero moda

40 kr
Citiboard
Sotenäs
6 dagar

Fin liten fiskebåt

20 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Motorbåtar  ·  Tierp

Ockelbo

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Igår
Säljer en liten (troligen) Ockelbo båt utan motor. Anledingen till att jag inte är säker är för att det sitter Ockelbo-dekaler på båten men jag har inte hittat någon modell-bild på nätet som ser exakt ut som denna. Köpte båten för att ro-drag med och fiska. Hade en Parsun 10HK på den och då går den som ett skott. En sån motor/4-taktare är dock för stor och inget jag rekommenderar. Som fiskebåt för två personer och att ro drag med så fungerar båten ypperligt. Den har lite skavanker och vi gjorde lite plastlagningar förra sommaren som skulle behöva målas över. (se fören på bilden)
1 500 kr
Blocket.se
Motorbåtar  ·  Älvsborg

Trygger styrpulpet

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Säljer nu min Trygger styrpulpet utan motor. Har haft den i i min ägo i fem år och den har fungerat väldigt bra! Hade en 10hk mariner på den och det var inga problem, så passar utmärkt som en liten fiskebåt eller nöjesbåt för lite kortare turer. Motorn gick tyvärr sönder förra sommaren så säljer nu båten. Till båten medföljer även åror och årtullar om man skulle vilja ha den till att ro med. Hör av er om ni är intresserade! MVH Kim
4 900 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Crescent 410 med Tohatsu 9,9hk från 2002

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Bra liten båt med en pigg och lättstartad tvåtaktsmotor. Fin undertill men några obetydliga småskavanker på ena sidan. Båten är från 90talet men motorn från 2002. Motorn har en målad kåpa för att man ska få ha den ifred. Den går lätt att måla om ifall färgen inte passar. Åror i bra skick medföljer. Båten har inte fiskats med så den är fräsch inuti. Höstpris, passa på!! Roddbåt motorbåt fiskebåt
14 000 kr
Blocket.se

Tohatsu 5hk

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej Motorn åter till salu pga oseriös köpare som bestämde sig över telefon men som sen inte kom som vi bestämt .Ont om pengar?sänker därför priset till 2900:- men håller den inte veckovis till någon utan vill ha en någorlunda snabb affär. Har en mycket trevlig liten motor på 5 hk perfekt till barnen eller fiskebåten/ utflyktsbåten mycket smidig att ta med sej då den är väldigt lätt. Givetvis med riktigt back behöver inte snurra motorn. Går riktigt fint : )
2 900 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Köping

Fiskebåt Askeladden Styrpulpet

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Jag har en fiskebåt säljar PGA plats brist styrpulpet på ca 4,7 mt,mycket fräsch ,en motor på 20 HK funkar som ska har användt for fiske ,jag har ochså en liten motor med 2 batterier for trolling och en nästan ny båtvagen all imgår i priset bara 15000 kr,det enda felet är motorkupan bleve stolen före året,man kan köpa 1 ca 2 eller 3 hundring. kontakta endast tel eller sms att 0760666686 Dylan. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
15 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj