Quantcast
Till salu inom: ”

liten fiskebåt säljes

Fiskebåt

Simrishamn
Jolle

Sigtuna

Tidigare annonser till salu

Säljer en liten (troligen) Ockelbo båt utan motor. Anledingen till att jag inte är säker är för att det sitter Ockelbo-dekaler på båten men jag har inte hittat någon modell-bild på nätet som ser exakt ut som denna. Köpte båten för att ro-drag med och fiska. Hade en Parsun 10HK på den och då går den som ett skott. En sån motor/4-taktare är dock för stor och inget jag rekommenderar. Som fiskebåt för två personer och att ro drag med så fungerar båten ypperligt. Den har lite skavanker och vi gjorde lite plastlagningar förra sommaren som skulle behöva målas över. (se fören på bilden)
Hej Motorn åter till salu pga oseriös köpare som bestämde sig över telefon men som sen inte kom som vi bestämt .Ont om pengar?sänker därför priset till 2900:- men håller den inte veckovis till någon utan vill ha en någorlunda snabb affär. Har en mycket trevlig liten motor på 5 hk perfekt till barnen eller fiskebåten/ utflyktsbåten mycket smidig att ta med sej då den är väldigt lätt. Givetvis med riktigt back behöver inte snurra motorn. Går riktigt fint : )
Jag har en fiskebåt säljar PGA plats brist styrpulpet på ca 4,7 mt,mycket fräsch ,en motor på 20 HK funkar som ska har användt for fiske ,jag har ochså en liten motor med 2 batterier for trolling och en nästan ny båtvagen all imgår i priset bara 15000 kr,det enda felet är motorkupan bleve stolen före året,man kan köpa 1 ca 2 eller 3 hundring. kontakta endast tel eller sms att 0760666686 Dylan. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.