Quantcast
Till salu inom: ”

liten flygel malmsjö säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Herr T-shirt

Stockholm
Hollies

Hörby
Kjol

Jönköping
Skor Canvas

Göteborg
Hörnsoffa

Nyköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Svensk handgjord flygel J.G. Malmsjö i mycket bra orginalskick. Endast 136cm lång. Klaviatur med E-ben. Genomgången och justerad av examinerad pianotekniker. 3 års garanti, fri frakt samt pianostol ingår. Denna flygel kan även hyras. Ring för mer info. pianocenter.se Ps. Du vet väl om att ett Svenskt eller Europeiskt handgjort piano oftast är minst 10 ggr bättre än dagens lågkvalite' import från Asien som ofta byggs med plywood eller MDF (masonit) i resonansbotten istället för riktig gran, vilket ger sämre ton och kortare livslängd.
Nu är det ingen som spelar på denna fina flygel längre och den skall därför till någon som vill nyttja den. Mycket fint skick och av modell mindre. Mått: Höjd 1m, bredd vid klaviatur 1.47m Längd 1.54m I nyskick och mycket fin. Flygeln står på hjul För intresserade maila gärna. Eftersom den tar en del plats hos mig så blir det ett förmånligt pris. Flygeln finns i Smygehuk Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Polerad brun liten flygel. Finns i Malmö. Säljes omgående. Går bra att komma o titta.
Malmsjö flygel, liten ca.150 cm x150 cm - perfekt för hemmabruk. Tillverkad ca 1941. Är i behov av lite yttre renovering men otroligt fint ljud och det är en vacker möbel. Hämtas i Järfälla. Jag har bråttom att bli av med den därav det låga priset. 5000:- eller bud.
Malmsjö's minsta flygelmodell. 136 cm i polerad mahogny. Klaviatur med E-ben. Mycket bra skick. Genomgången och justerad av examinerad pianotekniker. Säljes med 3 års garanti, pianostol samt fri frakt. Ring för mer info. www.pianocenter.se