Quantcast
Till salu inom

"malmsjö piano säljes"

Örebro
2 dagar

Piano bortskänkes

Blocket.se
Västerås
3 dagar

Piano Malmsjö Miljö

4 000 kr
Blocket.se
Butik Solna
5 dagar

Piano Malmsjö

ABC-Annons.se
Norrtälje
3 månader

Piano malmsjö

3 000 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Musikinstrument  ·  Ekerö

Vitlackad Malmsjö med hemleverans

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Observera att transport och inbärning över hela Storstockholmsregionen och Uppsala utförd av erfarna pianoflyttare ingår i priset. Svensktillverkat piano av kvalitetsmärke Malmsjö i bra skick. Pianot är nystämt till 440 hz och har ett mycket fint ljud. Möbeln är mycket vacker i högblank vit. Vi lämnar ett års garanti på att pianot håller för stämning. Pianots mått Höjd: 111 cm Längd: 147 cm Djup: 61 cm
7 900 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kalmar

, Bengts, Malmsjö, Hagströms

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Guerini 3 kör med midie piano 8500:-.SÅLT Bengts piano 4 kör . 8.500:- Malmsjö knapp 3 kör. 3.500:- Hagströms knapp 3 kör vitt 2.800:- För mera info ring. 0492-30397 eller 070-5700113 MVH Svenne. obs svarar ej på mail.
2 800 kr
Blocket.se
Piano  ·  Vasastan

Malmsjö 122cm Ny-reproducerat

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 månader
Mycket bra helsvenskt ny-reproducerat handgjort kvalitetspiano J.G. Malmsjö med solid gran i resonansbotten, totalt fabriks- renoverat till nyskick. Högglanspolerat svart. Genomgånget och justerat av examinerad pianotekniker. 3 års garanti, fri frakt samt en ny höj osänkbar pianostol ingår. Ring för mer info. pianocenter.se Ps. Du vet väl om att ett Svenskt eller Europeiskt handgjort piano oftast är minst 10 ggr bättre än dagens lågkvalite' import från Asien som ofta byggs med plywood eller MDF (masonit) i resonansbotten istället för riktig gran, vilket ger sämre ton och kortare livslängd.
33 500 kr
Blocket.se
Piano  ·  Kristianstad

Malmsjö piano

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 månader
Ska nu sälja mitt älskade Malmsjöpiano med pall, är ett härligt piano att spela på men har dock blivit lite slitet på framsidan där fanér lossnat (ska enligt uppgifter gå att åtgärda lätt om man har lust & ork) Ett perfekt nybörjarpiano med fantastisk klang i men behöver stämmas vid flyttning. Hade en pianomäklare här förra sommaren som sa att det var värt ganska mycket (köpte det för 10000kr) men jag väljer att hålla ett lägre pris för vi ska nu göra plats för andra saker i vårt hem!
2 500 kr
Blocket.se

Malmsjö Flygel i kanonskick+klimatanläggning

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer nu pga flytt min Malmsjö Flygel från 1956 som är i utmärkt skick. Den är regelbundet stämd och servad och den har ett klimatanläggning installerat som är lätt att sköta för att hålla fuktigheten optimal. Klangen är fantastisk och lacken är i bra skick. Jag har eget bolag så kvitto med moms kan erbjudas. Flygeln finns för provspelning i Haddingen, just utanför Umeå. Ring gärna om Ni har frågor. MVH Christoffer Lundström 0705660019 VD Orca Mediautbildning
39 000 kr
Blocket.se