Quantcast
Till salu inom: ”

liten stuga uthyres dala-järna säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Herr T-shirt

Stockholm
Hollies

Hörby
Kjol

Jönköping
Hörnsoffa

Nyköping
Skor Canvas

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hyrbo.se semesterbostad. Objektnummer 513 Liten mysig stuga belägen direkt vid Mörrumsån cirka 800 m syd om Svängsta centrum. Stugan ger plats upp till 3 personer i ett rum och kök, duschrum med WC och handfat samt en eluppvärmd bastu. Allrum/sovrum med en våningssäng och en bäddsoffa (1 bädd), TV/DVD och en fin järnkamin. Kök med matmöblemang utrustat med: Vedeldad järnspis, bänkspis med 2 plattor, kyl med frysfack, mikro och kaffebryggare. Ved finns att tillgå. Mindre möblerad veranda med utsikt ner mot ån. Stor härlig gräsyta nere vid ån. Fri tillgång till en grillkåta/lusthus samt en tjärad träeka vid brygga. Husdjur tillåtet men ej rökning inomhus. Stugan är belägen i slutet på en mindre återvändsgata med ringa biltrafik. Affär, pizzeria och ett kommunalt temperat utomhusbad finner Ni uppe i Svängsta. 12 km ner till havet i Karlshamn. 6 km till närmsta fiskepool i Mörrumsån. 1,5 km till insjöfiske med inplanterad ädelfisk.Fina strövområden och motionsstigar i direkt anslutning till stugan. OBS! Är belägen cirka 300 m från objekt 327. Bytesdag Söndag.
Stuga med strandtomt vid liten sjö, naturskönt på landet nära Knäred, Halland Kök, vardagsrum och ett sovrum, samt wc o dusch på första vån. 2 rum och hall på andra vån. Stor altan med utsikt över den lilla sjön. Ligger mycket vackert, med en fin natur för promenader, svampplockning och möjlighet till fiske. Man kan även ta ett häligt bastubad i den vedeldade bastun vid sjön. Det är 4 km ner till Knäred, där finns förutom affärer och övrig service, även ett fritidscenter med temp friluftsbad, tennisbanor och kanotuthyrning. Från Knäred är det ca 2,5 mil till det härliga Mellbystrand med långgrunda stränder, ca 1 mil till golfbana och 4 mil till Båstad och Tylösand. Mer information finns på vår hemsida.
Då jag och familjen letar större boende och bor till vardags i Stockholm tänkte vi nu hyra ut vår stuga i Dala-Järna. Stugan är liten och trevlig på 73 kvm med två sovrum, vardgasrum, kök och badrum/toalett. Det finns även ett källarplan med tvättstuga (ny torktumlare och äldre tvättmaskin), matkällare, garage och pannrum samt ett förrådsrum. Huset värms upp med elpatron eller ved och ved finns på gården. Tomten är ca 2000 kvm. Huset ligger i ett lugnt och fint område med bra grannar runt omkring. Går att hyras ut med eller utan möbler. Pris diskuteras med intressenter. Kan hyras ut kortare eller längre tid - hyrs ut från april månad.
3 rum o kök med 6 sovplatser med all utrustning Uthyres per dygn Ring för mer information 0281 20390 kontaktas endast via telefon