Quantcast
Till salu inom: ”

sittbadkar med dörr säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mysig lgh med 30kvm takterrass. Välutrustat kök med plats för 4-6p. Gasspis, kyl- och frysskåp. Dörrar ut till terrass. Sovrum med dubbelsäng och stor garderob samt dörrar till terrass. TV-rum med plats för vinkelsoffa(bäddsoffa). WC/badrum medsittbadkar och fönster in mot gården. Ingen granne i vägg. Lgh ligger i ett välordnat sobert område i NV Barca 300m från metro gula linjen hpl Via Julia. 15min till City och 20 min till Barceloneta. Gott om butiker och restauranger samt närhet till stort köpcentrum.
Mysig lägenhet i grönskande Bromma med 5 minuter till Brommaplan och tunnelbana samt Ica, post och bank. Naturen precis utanför dörren och möjlighet till egen trädgårdsmöbel i det gröna. Balkongen vetter ut mot en allmänning och för övrigt är det mycket tyst och lugnt. Lägenheten har en rymlig hall med en klädkammare. Litet kaklat badrum med sittbadkar. Sovrummet har en inbyggd garderob och en garderobslänga som medföljer lägenheten. Charmigt litet kök med ny kyl och frys, gasspis och stort serveringsskåp som slukar det mesta. Vardagsrummet har ekparkett och utgång till balkongen. Det halva rummet används idag som en matsal men kan även användas som sovrum.
Sittbadkar Bazz Smart 60 Hörnmodell Nytt i orginalemballage. Passande till alla åldrar Låg instegströskel Lätt att gå i och ur Halkfri botten Lättmanövrerad dörr Rätt placering av låshandtaget gör det lätt att öppna och stänga dörren Greppvänligt handtag Snabbtömning speciellt utvecklad av Sameca Intim-uttag i sitsen Tar liten plats Materialvalet i karen säkerställer en mycket lång livslängd Svensktillverkat Nypris 31000kr http://www.sameca.se/smart_60.html
Önkar köpa ett sittbadkar med dörr... Ring hem eller mobil 0733-244544 Kjell
Ett fabriksnytt Jaccuzi. Ett sittbadkar med plats för två personer. Lätt att gå i eftersom det finns en dörr att öppna. Passar också bra till handikappade och äldre. Mått: Läng 130cm, Bredd 87cm, Höjd. Säljes nu för halva nypriset!