Quantcast
Till salu inom: ”

sittbadkar blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Säljer ett sittbadkar med måtten 103 x 69 och är ca 75 högt. Höjden går dock att justera med benen. Det finns två sidoplåtar. Så karet skall in i ett hörn. Om man nu inte har egna idéer... Ring nu och hjälp till att få bort lite saker från vår tomt! Ring 08-971400. Kopplas vidare till mobil om jag inte är hemma eller så får du lämna ett meddelande... Ha det gott! Richard
Sittbadkar med unik design och form i världsklass. Passar även i det minsta badrummen . Levereras med digital blandare handdusch och fjärils formad vatten påfyllnad. Butikspris: 8700:- (hämtas i butiken) Webbpris: 9700:- (Inklusive frakt hela Sverige) Produktfakta Varumärke: SSWW Royalking Längd: 1200 mm Bredd: 700 mm Höjd: 700 mm Övrig information 2 års garanti Avlopps slang, justerbara fötter ingår. Vill du dela upp din betalning? Kontakta då vår kundtjänst påinfo@hemmalagret.se eller 019-262610
Bada skönt men spara på varmvattnet! För dig som önskar dig ett badkar men inte riktigt har plats ... SITT-BADKAR av vit emaljerad plåt i fint skick. 80- eller 90-tal? Avsett för inbyggnad men kan alternativt förses med benställning. Bottnen har två olika höjder -- en sitthylla och en nedervåning för fötterna. Eller tvärtom: sitt längst ner, lägg upp fötterna på hyllan och få vatten ända upp till halsen! Karet är troligen aldrig använt, har stått omonterat och väntat förgäves. Det har ingen blandare och inget beslag på bottenhålet. Yttermått: längd 105 cm, bredd 65 cm. Maxdjup 55 cm, djup från sitthyllan till överkanten 32 cm.
Jag hyr ut min vackra lägenhet ett stenkast från Mariaplan. Lägenheten är rymlig har genomgående planlösning är mycket ljus, vita trägolv,stort kök intrett i fransk lantstil och ny renoverat badrum med gammaldags sittbadkar. Det finns tillgång till balkong och en stor trädgård. I priset ingår el, bredband, kabelTV, GP och vindsförvaring. Jag behöver hyra ut den i ett år då jag kommer att bo på Styrsö från och med 1 oktober. Jag kontaktas via mail.
Sittbadkar. Formpressad plåt med emaljerad yta. Ergonomiskt utformat och väl avvägd sittyta för bästa komfort och enklare i- och urstigning. Fylls med ca 120 l. Bredd 70 cm, höjd 51 cm, längd 105 cm. Obetydligt använt. Rekommenderat nypris 4345. Pris 1500. http://www.svedbergs.se/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&parent=36086&subcat=&category_id=30527&product_id=36815 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.