Allt till salu inom "hus bortskänkes"

Sortering:
Uppsala
Idag

ARISTON TORKTUMLARE BORTSK...

Blocket.se
Kristianstad
Igår

Hus

100 kr
Blocket.se
Höganäs
Idag

Ölandssten bortskänkes

100 kr
Blocket.se
Flen
Idag

Piano Bortskänkes

Blocket.se
Huddinge
Idag

Farmartank dieseltank tank...

Blocket.se
Helsingborg
Idag

Pool

500 kr
Blocket.se
Bromma
Igår

Konvektorelement med fläkt...

Blocket.se
Borlänge
2 dagar

Ved

Blocket.se
Falkenberg
3 dagar

Bortskänkes

Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Gnagare och kaniner  ·  Trelleborg

Kanin m tillbehör bortskänkes

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i Igår
Min matte har tappat intresset för mig, så nu undrar jag om det finns någon annan som vill ta hand om mig. Jag heter Rosa, är ljusbrun och vit, 2 år gammal. Min bur och allt jag behöver följer med mig dit jag flyttar. Min nuvarande familj är väldigt måna om att jag kommer till en snäll familj som inte bara låter mig sitta instängd i buren. Jag är van vid att springa lös i huset. Maila om intresse finns
0 kr
Blocket.se

Bokhylla bortskänkes

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Dags att flytta till mindre! Bokhyllan Gammelby IKEA får inte följa med. 3 undersektioner och 2 vitrin sektioner , att ställa ovanpå. Sväljer hur mycket prylar som helst. Lampor i vitrindelen. Undersektionerna har B 103 och D 43 Vitrinsektionerna B99 och D 32 Tillsammans är de 192 höga. Beskrivning finns, så vill du plocka isär för transport är det inga problem. Finns att hämta i Ektorp, Nacka. Vi kommer troligtvis att använda bokhyllan för uppvärmning av huset om den inte bortskänkts inom 4 dagar.
20 kr
Rensavinden.nu
Övrigt  ·  Stockholm

Dvärgkaniner

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Har 2 dvärgkaniner 11 månader gammal älskar barn springer överallt,de är systrar kan inte vara borta ifrån varandra . eftersom har ingen att ta hand om de vill jag bli av så fort som möjligt. Ska resa bort i 3 månader. de har en stor bur på 60x120x55 och allt annat ingår+ vi byggde ett hus åt de också. bild kan skickas om ni är intresserad. ingår: 2 koppel, bur, vatten flaska, ett hus som vi byggde åt de, mat osv Bortskänks
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Madrass från Ikea, 140cm bortskänkes

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Madrass från Ikea, 140cm, inklusive sängkappa från MilleNotti bortskänkes! Det finns ett litet hål på ena sidan av madrassen, ca 0,5cm (syns ej med sängkappan på) samt en mindre "inbuktning" på ovansidan. Detta är dock inget som känns om man har en bäddmadrass på. Fasthet medium. Obs! Bäddmadrass ingår ej! Madrassen inkl fyra ben och sängkappa finns att hämta i centrala Göteborg. Möbelhiss finns i huset.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Garderob bortskänkes

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Jag skänker bort en garderob på grund av flytt. Garderoben är fin och har både skåp och lådor. I ett av skåpen kan man hänga kläder. Garderobens mått är 200x110x58 cm. Notera att garderoben finns på tredje våningen i ett hus utan hiss. Men jag hjälper gärna till att bära! Tvärslån som man hänger galgar på sitter löst och behöver repareras. Det kan man göra med t.ex. lim.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj