Quantcast
Till salu inom: ”

ljusbord säljes

Tidigare annonser till salu

Begagnat och genomgånget proffs-ljusbord från L.S.C Lightning. Bordet har några år på nacken men klarar större ljussättningar och används idag av de större uthyrningsfirmorna i U.S.A och Tyskland. LSC Axiom 24/48 DMX-512 24/48 kanaler 144 scener 24 chases m.m. Ladda ner manual på 126 sidor här http://www.aalt.com.au/manuals/LSC_Axiom.pdf Hyrpriset idag ligger på ca 55 EURO/ dygn se pris på hyra av ljusbord( Tyskland) Priset är ett idépris men kom gärna med bud. Även slutsteg kan tagas i inbyte om det är vettigt.
2st helt nya i oöppnade kartonger säljes, inkl 2 st 5m DMX kablage med XLR-kontakter (oöppnade). Dimmers med 4 kanaler, avsäkrade med 5A per kanal, max 16A totalt. Styrning via DMX eller analogt ljusbord. DMX512 in och utgång eller 8-pol DIN in och ut för analog spänning. Fästvinklar är integrerade i lådan för enkel uppsättning på vägg eller travers. Perfekt för lilla orkestern eller utökning av befintlig anläggning. Nypris 1500 kr/st + 250 kr/st för kablarna. Totalt nypris 3500 kr. Säljes nu för 2000 + frakt. Total vikt ca 6,2 kg. Uppskattar frakten till ca 150 kr med posten. Alternativt avhämtning i Sollentuna
Montagebordet har en glasskiva som skyddar mot repor vid till-skärningar. Nedtill/framkant har en list så att det som finns på bordet inte glider av. Bordet regleras steglöst i höjd och lutning med en och samma fotpedal. Arbetshöjd kan vara ståhöjd eller sitthöjd. Montagebordet har även ett ljusbord med day-light belysning underifrån för snabb överblick av positiv/negativ. RING - mail besvaras inte! (Nypris 27 000 enl. uppgift när jag själv köpte det)
Kul ståbord perfekt för den som håller på att lära sig stå, och upp till 4 år. FISHER-PRICE LJUD- OCH LJUSBORD Med massor av aktiviteter, roliga melodier, ljus och ljud. - Använder 3 C-batterier. Inköpt på BR Leksaker. Nypris: 599 kr Nyskick. http://korta.nu/Länk till Br-leksaker Finns i Birkastan. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej. Säljer ett mycket lite använd ljustält; Cubelite Studio 100x100x185cm Kvitto från www.aifo.se Med Cubelite Studio 100x100x185cm går det att frilägga produkter på ett mycket enkelt sätt. Är du inne på produktfotografering och vill ha en mobil studio då är detta för dig! Mer info: http://www.youtube.com/watch?v=k7uOoAG8gRo&feature=player_embedded Nypris ca 5000 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.