Quantcast
Till salu inom: ”

ljusbord säljes

Tidigare annonser till salu

Total Kontroll - Det är bara så enkelt! "ShowMagic är ett ljusbord. Och en jingleplayer. Och en RS232 fjärrkontroll. Och en ljusorgel. Och en videospelare. I din dator. ShowMagic är ett system för att hantera allt som händer i exempelvis en produktdemonstration, för dagligt bruk i en konferensanläggning, som systemkontroll i en stor ljud- och bildinstallation... ja, det är faktiskt enklare att berätta vad ShowMagic INTE gör." ny pris 15,000:-
Montagebordet har en glasskiva som skyddar mot repor vid till-skärningar. Nedtill/framkant har en list så att det som finns på bordet inte glider av. Bordet regleras steglöst i höjd och lutning med en och samma fotpedal. Arbetshöjd kan vara ståhöjd eller sitthöjd. Montagebordet har även ett ljusbord med day-light belysning underifrån för snabb överblick av positiv/negativ. RING - mail besvaras inte! (Nypris 27 000 enl. uppgift när jag själv köpte det)
Kul ståbord perfekt för den som håller på att lära sig stå, och upp till 4 år. FISHER-PRICE LJUD- OCH LJUSBORD Med massor av aktiviteter, roliga melodier, ljus och ljud. - Använder 3 C-batterier. Inköpt på BR Leksaker. Nypris: 599 kr Nyskick. http://korta.nu/Länk till Br-leksaker Finns i Birkastan. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej. Säljer ett mycket lite använd ljustält; Cubelite Studio 100x100x185cm Kvitto från www.aifo.se Med Cubelite Studio 100x100x185cm går det att frilägga produkter på ett mycket enkelt sätt. Är du inne på produktfotografering och vill ha en mobil studio då är detta för dig! Mer info: http://www.youtube.com/watch?v=k7uOoAG8gRo&feature=player_embedded Nypris ca 5000 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Jag ritar porträtt efter beställning! (Jag kan även rita djur om det önskas.) Porträtten ritas helt på frihand (Inga ljusbord eller dylikt) och jag ritar på Bristol Graphic papper. Porträttet kan ta omkring 1-2 veckor att göra, pga av att jag studerar. Porträttet skickas i en plastficka och frakten ingår i priset. A4:250 kronor A3:350 kronor Har ni några frågor så är det bara att mejla! Med Vänliga Hälsningar Kajsa