Quantcast
Till salu inom: ”

loftsäng med rutschkana säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

rutschkana

Burlöv
Rutschkana

Landskrona
Loftsäng

Västerås
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Lägenhet uthyres till barnfamilj alt lugna och skötsamma människor. Fräsch, något spartanskt inredd 3:a på tredje våningen. I lägenheten finns en 1.20 säng, en 90 säng, en uppblåsbar bekväm madrass att lägga på golvet, en skumgummi madrass och även en loftsäng. Precis utanför fönstret finns en stor och grön gård med gungor och rutschkana. Möjlighet att låna grill och ute möbler finns. 10 min gångväg till Slottskogen. Ca 20 min med spårvagn ut till skärgårdsbåtarna och samma avstånd är det även in till centrala stan med spårvagn.
Säljer min dotters superroliga loftsäng från Cilek med en lång rutschkana och en 19cm tjock madrass. Finns några enstaka märken på den men inget man tänker på. Man kan flytta runt rutschkanan till den sida man vill ha. Min dotter har verkligen älskat sin säng men efter flytt så får den tyvärr inte plats. Bäddmått 90*190 höjd under loftet 74cm perfekt med en madrass under så det blir en extra säng lr myshörna.
Fin och rolig barnsäng Rutschkanan är för tillfället inte fastmonterad men det görs lätt med några skruvar Ska sitta vid stegen som då vänds så rutschkanan går längstme sängen Madrassen är 90*200 men ingår ej
Stompa loftsäng med rutschkana och stege säljes. Madrass ingår. Invändigt mått 90x200cm (madrassmått). Totalhöjd 120 cm. Inköpt 2006 för 5.500 kr. Säljes för: 1900 kr.