Quantcast
Till salu inom: ”

stege till loftsäng säljes

Tidigare annonser till salu

Vanlig loftsäng, 90x200cm liggyta. Total höjd cirka 2 m (ögonmått), ligghöjd ca 1.80m. Madrass och stege medföljer givetivs, tar 400 kr vid snabb affär. Sängen är i gott skick, dock är den gammal och detta märks på vissa områden, inget man lider av dock. Kontakta mig för mer info ang. detta. Det finns inga instruktioner om hur man sätter ihop den, så det får bli ett litet pussel. Hämtas i Nynäshamn. Svarar inte på email och sms angående detta, så ni får ringa om ni är intresserade.
Takmonterad loftsäng i metall som vi vit målat. Vita täck sidor. Stege ingår i priset. Loftsängen på bilden är 140cm bred med spottar och tutchdimmer. Eldragning ingår i priset. Denna lösning har en specialhylla vid huvudändan. Vi löser med allt, vi kan även ombesörja med att handla sängbotten. Hör av dig för ett kostnadsfritt hembesök. På våran hemsida www.compact-living.com hittar du våra andra skräddarsydda lösningar.
IKEA loftsäng i furu 120cm bred. Hörnstolpar (det högsta på sängen) 197cm. Botten ca 150cm från marken. Gjord för att ha madrass i men det går att få ner en bäddmadrass. Köpte själv sängen begagnad, ett par skruvar saknas men jag har sovit stabilt i den i 3år. Stegen är vinklad ut från sängen och är vitmålad. Sängen är nedmonterad och jag hade först tänkt behålla den men säljes nu pga platsbrist, pga detta saknas fotografi. Säljes i befintligt skick för 600kr eller bud.
Köpt ny säng till flickan vid flytt som dessvärre var för stor för rummet, se bilden! Endast monterad en gång - aldrig använd. TROMSÖ Loftsängstomme Storlek Längd: 208 cm Avstånd mellan golv och sängbotten: 164 cm Bredd: 147 cm Höjd: 206 cm Madrasslängd: 200 cm Madrassbredd: 140 cm - Stegen kan monteras på höger eller vänster sida av sängen. - Använd utrymmet under sängen till skrivplats, förvaring eller sittplats.
En jättefin vit loftsäng med stege och skrivbord och hylla säljes i Tyresö. Storlek (monterad): Längd: 208 cm Avstånd mellan golv och sängbotten: 164 cm Bredd: 97 cm Höjd: 206 cm Madrasslängd: 200 cm Madrassbredd: 90 cm OBS! Nersågad 10 cm Begagnat skick, inköptes för mindre än ett år sedan för 2500kr Säljes för 1000kr