Quantcast
Till salu inom: ”

pro logan cykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag säljer två barn cyklar, ena är är av märket ''Ultra'', den har några år på nacken, men den är fräsh och fin, nästan som ny, inköps år är oklart. Den är 24 tum. Priset för den gröna är 850 kronor. Den gula har däremot ett lite mindre nytt utseende,men funkar precis som den ska förutom att den har punka på ena däcket. den är av märket ''Pro Logan''. Cykeln är 24 tum. Säljer den för 400 kronor. Båda cyklarna har pakethållare fotbroms, och stöd. Den gröna cykeln har även en ringklocka, och är 3-växlad.
Hej! Jag säljer en cykel av märket ''Pro Logan'', den har fotbroms, handbroms, lampor bak och fram, ringklocka, pakethållare och fotstöd. Den har några år på nacken, men den är inte använd speciellt mycket, då mina barn växte ur den snabbt. Inköpsåret är dock oklart. Funkar som den ska. Ja säljer den för 800 kronor. Först till kvarn. Obs! Bilden är på två cyklar, det är den gula cykeln på bilden som gäller!
Pro Logan, 6 växlar
Campina Pro Logan, 21 vxl, 2 x blocklås,virebroms fram/bak. PRIS: 1000:- Ring 070 - 732 58 47 eller 040 - 13 34 48 för mera info!